Iznajmila kuću, pa po useljavanju zatekla STARE STANARE u njoj: Njena odluka zapanjila je sve

Ispovijesti

Iznajmila kuću, pa po useljavanju zatekla STARE STANARE u njoj: Njena odluka zapanjila je sve

Mnogi su joj zamerili na ovakvoj reakciji

Amerikanka po imenu Džesi odlučila je da se požali na portalu Mumsnet oko situacije koja joj se tokom useljavanja u novi dom neplanirano dogodila.

Džesi je istakla da je uredno i po zakonu iznajmila kuću od vlasnika, ali da nije očekivala da će stari stanari biti toliko opušteni, pa i bezobzirni prema njoj.

– Kada sam se sa vlasnikom dogovorila oko datuma dolaska sa ćerkom u kuću, nisam očekivala da će postojati bilo kakvi problemi. Prethodne stanare nisam upoznala. Možda i bolje. Jer, kada sam došla sa kamionom punim stvari pred kuću, u njoj sam zatekla upravo njih! Sedeli su unutra i gledali TV – napisala je šokirana žena.

Džesi ih je pitala zašto se do sada nisu iselili, pošto su bili upoznati sa datumom predaje ključeva.

– Oni su mi rekli da sam poranila jedan dan. Zvala sam vlasnika, nisam pogrešila. Oni jesu. Potom su, videvši da su saterani u ćošak izmislili izgovor da su ceo dan radili i nisu stigli da se isele. Bilo je četiri popodne. Rekla sam im da ako sam ja mogla da uzmem slobodan dan za selidbu, mogli su i oni. Prevrnuli su očima i rekli da se opustim – piše Džesi.

Malo ko bi uradio ono što je ona potom učinila.

– Nisam želela frku i dramu, pa sam ih pustila da još taj dan budu u kući. Sve moje stvari ostale su u kamionu, a ćerka i ja smo otišli za to veče kod moje sestre. Čak ni vlasnik kuće nije očekivao da ću biti ovako popustljiva – napisala je Džesi.

Potom je dodala da su stari stanari zaista narednog dana u devet ujutro napustili objekat.

– Mnogi su mi zamerili na ovoj odluci. Jednostavno sam pomislila da mi jedan dan ništa ne menja u životu – zaključila je ona. (objektiv.rs)