Takvom se epilogu nije nadala: LAŽNO se PREDSTAVILA da bi zavela momka, a on sad ženi njenu sestru

Ispovijesti

Takvom se epilogu nije nadala: LAŽNO se PREDSTAVILA da bi zavela momka, a on sad ženi njenu sestru

Devojka traži savet nakon što njihova majka insistira da joj ta ista sestra bude kuma na venčanju

Život nekad zaista piše romane.

Nažalost, nekad imaju loš početak, ali dobar kraj. Pa… barem za jednu stranu.

Naime, danas je lakše nego ikad, lažno se predstavljati, pogotovo na društvenim mrežama.

Od toga da smo više “kul” i uspešni, do modifikacije fotografija filterima i editorima, a sve u cilju da budemo lepši, bolji, uspešniji i privlačniji nego što jesmo.

Shodno tome, ukoliko osobu sa kojom se kuckate ne poznajete iz privatnog života, nekad je dobro da proverite ko je zapravo sa druge strane telefona.

Jedna žena, doživela je šok života, nakon što je otkrila da njena sestra koristi njene fotografije, kako bi zavela pripadnike “jačeg” pola, a pogotovo jednog, na koga je posebno “bacila oko”.

Ipak, ova dama je spremna da se zapravo uda za tog gospodina, obzirom da su se zbližili, nakon prvobitnog šoka.

Ako ćemo iskreno, ovo je zaista lud način da upoznate svog budućeg supruga, zar ne?

Žena je podelila svoju priču na Redditu, dok je tražila savete o svom budućem venčanju. Problem je u tome što njena mama želi da ta ista sestra bude ili deveruša ili kuma na pretstojećem venčanju.

“Da li sam ja ku**a?”, upitala je pratioce i dodala: “Pre 4 godine, moja sestra Izi je bukvalno lovila mog sadašnjeg verenika Džordža mojim slikama”.

Kako kaže, nakon 6 meseci, Džordžu su neke stvari bile sumnjive, te je Izi priznala da ga je varala sve vreme. Sticajem okolnosti, naletela je na Džejmsa i razmenili su brojeve, počeli da se dopisuju, smuvali, a sada planiraju i venčanje.

“Kada smo bili u vezi godinu dana, rekli smo mojim razvedenim roditeljima. Tata i braća su bili presrećni, a Izi i moja majka su besno prekinule kontakt”.

“Zajedno smo već tri godine, a za ovo vreme najviše smo komunicirali sa braćom i tatom. Izi jeste bila na terapiji i izvinila se, ali ovo nije prvi put da nekoga proganja, ali moju mamu je briga. Sad želi i da Izi bude deveruša ili čak kuma. Da li sam kuč*a, ako odbijem, a ona se “pokajala”?”, upitala je devojka.

Na sve to, ona je sad i trudna, pa se dogovorila sa verenikom da na neko vreme odlože venčanje. Ali, njena mama ne odustaje. Sada je dobila ideju da Izi bude kuma njihovom detetu.

Iako je odbila, i majka i sestra govore da bi trebalo da pusti sve to, i da je bespotrebno oštra.

Ljudi na Redditu su saglasni sa sirotom ženom i podržali je da svoju sestru ipak drži malo dalje od bračne sreće.

Ipak, bilo je i onih koji se zalažu da joj oprosti. (objektiv.rs)