TOLIKA MRŽNJA SE RETKO SREĆE! SVEKRVA IZ PAKLA UJELA SNAJU ZA SRCE: Mislila da vara njenog sina, pa uradila OVO sa BEBOM!

Ispovijesti

TOLIKA MRŽNJA SE RETKO SREĆE! SVEKRVA IZ PAKLA UJELA SNAJU ZA SRCE: Mislila da vara njenog sina, pa uradila OVO sa BEBOM!

Čovek je podelio potresnu priču na Reditu o onome šta je uradila njegova majka njegovoj ženi i detetu.

Njegova žena Sonja se šokirala kada joj je muž rekao da je njena svekrva odnela bebu na nalizu jer nije verovala da je dete njegovo pišu strani mediji.

Autor posta na Reditu je Amerikanac, nije objasnio odakle je njegova žena ali je jasno podvukao da svekru i svekrvi kod Sonje smeta što nije Amerikanka, već se njena porodica doselila u SAD u potrazi za boljim životom i ostvarenjem tzv. “američkog sna”.

“Upoznao sam svoju ženu Sonju dok je radila kao konobarica. Dugo je potrajalo dok se nismo smuvali, a kada sam je upoznao sa roditeljima, odmah im je nešto zasmetalo kod nje”, požalio se on.

Veza je lepo napredovala, Sonjini roditelji su njega prihvatili oberučke, i kada je zaprosio svoju izabranicu, bili su presrećni. Ali njegovi, to je druga priča.

“Bili su užasnuti kada su čuli da ćemo se venčati, apsolutno su odbili da daju blagoslov našoj vezi. Zbog toga smo se venčali samo u opštini, prisustvovali su moj brat i njena kuma”, napisao je ovaj muškarac.

Dve godine kasnije, a Sonja i suprug saznaju da će postati roditelji prvi put i tada su njegovi roditelji počeli da se javljaj. Sinčić je rođen i novopečeni baka i deka sa tatine strane počinju češće da ih posećuju, a Sonja se se nada da će unuče omekšati njihova srca. Sonja im je dozvolila da vide bebu dva dana poišto je izašla iz bolnice.

“Moji roditelji su nas često posećivali i jednog dana, moja majka se igrala sa Geretom i čuo sam kako kaže nešto u fazonu, “preleslatka beba, baš mi je drago što sigurno znam da si moje unuče”. Šokirao sam se. Nije primetila da sam tu. Pitao sam je šta to znači, kog đavola. Rekla mi je da sednem, a onda mi objasnila da su bebi uzeli DNK i odneli na analizu da bi bili sigurni da sam ja otac”, napisao je on.

“Eksplodirao sam od besa, uzeo sam bebu od oca i odmah sam ih oboje izbacio napolje i rekao da sam izgubio i poslednju trunku poštovanja. Moja majka nije odustajala, rekla je da joj je žao ali da ne veruje mojoj ženi, da misli da me vara i da dete uopšte ne liči na mene”, rekao je on.

Dve nedelje mu je trebalo da se smiri i Sonji saopšti šta se dogodilo jer nije mogao to da joj prećuti i jer nema tajni pred njom.

“Počela je odmah da plače, srce mi se slomilo. Znam koliko je pokušavala da se zbliži s mojim roditeljima. Kasnije mi je rekla da ne želi njih u životu našeg detat, a ja sam se složio. Oni više nisu deo našeg života. Tokom poslednjeg razgovora kada su pitali kada mogu da dođu, rekao sam im da su nepoželjni, a onda je moj otac svašta rekao i izneo niz uvreda na račun moje žene, ostalo nisam čuo jer sam u besu spustio slušalicu.” (kurir.rs)