Upoznala ga na četu, pa odbila da spava s njim: Najstrašnije je izvređao, a onda mu je RASTURILA ŽIVOT

Ispovijesti

Upoznala ga na četu, pa odbila da spava s njim: Najstrašnije je izvređao, a onda mu je RASTURILA ŽIVOT

Takve pogrdne rečenice i psovke nikada nije doživela u životu

Studentkinja Eboni Sanderson iz Australije doživela je nezabeleženu verbalnu agresiju i nasilje od momka po imenu Tom koga je upoznala na Tinderu.

Australijanki se činilo da je momak fin i pristojan i poželela je da se nađe s njim. Nakon sasvim korektnog sastanka u gradu, on je pokušao da je odvede kući, ali se to njoj nije dopalo jer je prosto smatrala da je prerano za nove korake.

Pozdravili su se za laku noć i ona je stigla kući. A tada je doživela najgoru noć svog emotivnog dela života. Tom je izgleda suviše očekivao te večeri, te ju je zatrpao porukama. I to kakvim!

“Gde si, debela umetnice sa faksa? Čemu ćeš još da me naučiš večeras? Piši. Pričaj. Otvori mi oči, idiote. Da li si svesna koliko si ružna i debela? Šta si očekivala, da ću s tobom u vezu? Glupačo. Hteo sam samo da te kr….em. Grozna si, jedino ti je d..e OK, ali samo kad se svetlo ugasi. Je…no si uobražena i misliš da si ribetina. Gadiš mi se“, bile su samo neke od poruka koje je šokirana Eboni dobila od čoveka s kojim je sat vremena pre toga najnormalnije pila piće.

Eboni ga je odmah blokirala na Tinderu i Fejsbuk četu, a i obrisala ga je iz telefona rešivši da odmah promeni broj sutradan.

Međutim, duboko u sebi, znala je da to nije dovoljno da se taj čovek nauči pameti. Danas je bila ona, a sutra će neka druga devojka proći kroz isto. Neke će možda i prebiti.

“To su te pasivno-agresivne kukavice sa 100 lica”, mislila je Eboni, a onda je iskoristila sve što joj je Tom rekao da mu uđe u život “s druge strane”.

Narednog dana prijavila ga je na poslu za uznemiravanje i na društvenim mrežama je javno sve poruke od njega kopirala i objavila. Negde je lepila i njegov broj telefona.

Na kraju je zvala i australijski ogranak poznatog portala Dejli mejl i ispričala im sve ovo. Nije poznato kako je privatno prošao Tom, ali se Eboni pohvalila činjenicom da je za početak odmah najuren s posla. (objektiv.rs)