ISPOVEST PREVARENE ŽENE: Saznala sam da je moj muž imao AFERU, pa sam odlučila da mu se OSVETIM ovako, sada me GRIZE SAVEST!

Ispovijesti

ISPOVEST PREVARENE ŽENE: Saznala sam da je moj muž imao AFERU, pa sam odlučila da mu se OSVETIM ovako, sada me GRIZE SAVEST!

Žena koja je htela da ostane aninimna napisala je u mejlu da ne zna kako da pređe preko afere i nastavi sa brakom, te je za savet pitala stručnjaka.

-Pre nekoliko sam saznala da je moj muž imao aferu koja je trajala neko vreme. Poludela sam i izbacila ga u početku, ali on je prekinuo aferu, bio je pun grižnje savesti i molio je za još jednu priliku – napisala je jedna žena za “Mirror”.

Stvar je u tome da ga i dalje voli, ali je bila besna na njega. Na kraju je započela osvetničku aferu sa muškarcem kog je upoznala na internetu samo da dodatno zakomplikuje stvari.

– S*ks je super, ali ne volim ga i osećam se loše nakon toga jer znam da to radim da povredim svog muža. Nemam pojma kuda da idem odavde. Sve je vrlo zapetljano možete li pomoći? – pitala je stručnjakinju.

– Ljuti ste, ali pokušaj da se nosite s tim besmislenim s*ksom sa dečkom kog ne volite nije ispravan način. Mislim da je jedini način da se nosite s tim ako želite da ostanete zajedno da budete potpuno iskreni jedno prema drugome, izbrišete sve i posvetite se terapiji. Morate da otkrijete zašto je vaš brak bio loš i da li možete da prevaziđete probleme. Možda ćete na terapiji shvatiti da ne možete da spasite vezu, ali nadamo se da ćete bolje razumeti što je pošlo po zlu – odgovorila joj je Kolin Nolan. (kurir.rs)