Šefica joj poslala srce u poruci, a ona se zaljubila: Nakon nekog vremena dogodilo se nešto katastrofalno

Svijet

Šefica joj poslala srce u poruci, a ona se zaljubila: Nakon nekog vremena dogodilo se nešto katastrofalno

Vremenom je postala opsesivna i pokušala je čak i da je ubije

Radnica u turističkom parku Naomi Viler nasrnula je čekićem na svoju šeficu Heder Vilkinson u koju se prethodno zaljubila, a čije je poruke radnica pogrešno protumačila.

Naime, Vilkinson je bila omiljena šefica i vrlo ljubazna prema zaposlenima, pa je tako i Vilerovoj poslala jednu poruku koju je završila smajlijem srca i poljupca.

Tu Naomi Viler je protumačila očigledno pogrešno, misleći da njena šefica prema kojoj je gajila osećanja, želi da bude sa njom, a nakon toga joj se radnica otvoreno nabacivala u tekstualnim porukama, navedeno je pred sudom u Jorku.

Kada joj je šefica rekla da ipak nije mislila to što Naomi želi od nje, radnica je nasrnula čekićem na nju, a taj napad okarakterisan je kao pokušaj ubistva.

– Naomi Viler je mislila da Vilkinson želi da bude intimnija sa njom. Jednom članu osoblja je rekla da je zaljubljena u gospođu Vilkinson – naveo je tužilac Džerald Hendron.

Kako se navodi, šefica je pokušala da održava profesionalan odnos sa njom, ali je Naomi postala opsesivna, a kad je Vilkinson promenila posao, non stop joj je slala provokativne poruke, slike i molila je da se vrati u turistički park.

Tek kada joj više nije odgovarala na poruke, Naomi ju je pronašla i nasrnula čekićem na nju.

Nakon hapšenja, Naomi Viler je odvedena na psihijatrijsko veštačenje, gde je utvrđeno da ima psihičkih problema i da su joj “neki glasovi” govorili da ubije Vilkinson.

Ona je osuđena na četiri godine zatvora i zabranom prilaska gospođi Vilkinson. (objektiv.rs)