SPAVAO SAM SA MAJKOM SVOJE DEVOJKE: Čim je ugledao kuću, bilo mu je jasno čija je ćerka, ne zna kako da se izvuče jer se ZALJUBIO!

Ispovijesti

SPAVAO SAM SA MAJKOM SVOJE DEVOJKE: Čim je ugledao kuću, bilo mu je jasno čija je ćerka, ne zna kako da se izvuče jer se ZALJUBIO!

Većina ljudi zapamti trenutak kad su upoznali roditelje svog partnera ili patnerke, a jedan anonimni mladić (21) ispričao je kako je njegovo upoznavanje sa taštom bilo posebno stresno, jer čim ju je ugledao shvatio je da je pre dve godine bio intiman njom.

– Mamu svoje devojke sam upoznao dok sam u jednoj teretani radio kao personalni trener, bila je u 40-ima, ali je lako mogla da prođe i kao 25-godišnjakinja – ispričao je na “Redditu”.

Odmah se, kaže, zainteresiovala za njega pa ga je par puta pozvala da izađu, na što je on pristao jer se i ona njemu dopala. Tako su nekoliko puta zajedno završili u krevetu, dok mu nije rekla da misli da je premlad da bude s njom i da je bolje da se više ne viđaju.

– Poslušao sam je i promenio teretanu, a mislio sam, naravno, i da je to poslednji put da smo se videli – podelio je, a nešto manje od godinu dana kasnije upoznao je svoju sadašnju devojku.

– Pre dva meseca me je odvela kod sebi da upoznam njenu porodicu i čim smo se parkirali ispred njene kuće, shvatio sam da sam tu već bio, pre nego što sam uopšte ugledao taštu… – rekao je.

Osećao se, kaže, kao da je negde postavljena skrivena kamera, a onda je pomislio kako to ima smisla jer su i ona i mama ‘njegov tip’.

– Pomislio sam: ‘Dobro, bio sam sa samohranom mamom i sada sam s njenom ćerkom’ i nisam se od te misli ni oporavio kad je nasuprot mene stao njen tata koji mi je pružio ruku; ispalo je da su on i mama već 20 godina u braku! – ispričao je.

Iako bi, kako je istakao, hteo da kaže svojoj djevojci da je bio s njenom mamom, ne želi da on bude taj koji će da joj razbije iluziju o srećnom braku njenih roditelja.

– Shvatam da sam udatoj ženi bio s*ks igračka i neverovatno me je sramota – dodao je, a nakon upoznavanja ga je nazvala i tašta i zamolila da ništa ne govori.

– Devojka me je zvala da sa njima provedem i Božić i nemam nikakav izgovor da ne odem pa ću morati da sediti za stolom i ‘uživati ​​u večeri’ sa ženom s kojom sam imao ljubavnu vezu, njenim mužem i kćerkom u koju sam sada zaljubljen – zaključio je.

– Ovo mi zvuči kao film iz 80-ih! – napisao je jedan Reddit korisnik. (Kurir.rs/A.A.)