STRAVIČNO: Žena se mjesecima osjećala loše, a onda su joj u silikonima pronašli jezivu stvar (VIDEO)

Zanimljivosti

STRAVIČNO: Žena se mjesecima osjećala loše, a onda su joj u silikonima pronašli jezivu stvar (VIDEO)

Posjete ljekarima su se nizale, ali nijedan stručnjak nije mogao da ustanovi koji je uzrok bolesti. Lupus, artritis i problemi sa tiroidnom žlijezdom brzo su otpisani i činilo se da nema rješenja, dok se nije pojavila sjajna ljekarka.

Ana Zigenhorn iz Floride počela je iz nepoznatih razloga da dobija na težini, a njen život ubrzo se pretvorio u pakao. Ljekari nisu mogli da otkriju uzrok bolesti sve dok nisu otvorili njen grudni koš i zatekli buđ.

Zigenhorn, inače zdrava majka dvoje djece, nakon dobijanja na težini počela je da gubi vid, osjeća gorući bol i dobija rane po cijelom tijelu. Osam mjeseci nije mogla da priča – umjesto toga je kucala poruke i pisala po tabli, prenosi SrbijaDanas.com.

Posjete ljekarima su se nizale, ali nijedan stručnjak nije mogao da ustanovi koji je uzrok bolesti. Lupus, artritis i problemi sa tiroidnom žlezdom brzo su otpisani i činilo se da nema rješenja, sve dok doktor Suzan Kolb, autorka knjige “Gola istina o silikonskim implantatima”, nije ukazala na buđ oko silikonskih implantata. Čim su implantati uklonjeni, simptomi su počeli da se povlače.

Zigerhorn i danas čuva video-snimak na svom telefonu na kojem je prikazano šta se nalazilo u njenom tijelu, kako javlja “Wear TV”. Ona vjeruje da se sadržaj implantata, u kojem se nalazila buđ, godinama izlivao u njeno tijelo.

Doktorka Kolb tvrdi da je do sada izliječila na hiljade pacijentkinja koje su bolovale od istog tipa bolesti i preporučuje pacijentkinjama da implantate mijenjaju na svakih 8 do 15 godina. (magazin.ba)