BAŠ MU SE POSREĆILO! PENZIONER (77) NAHVATAO STUDENTKINJU (20): Hoće da se venčaju, ali to nije NAJLUĐA stvar u celoj priči!

Ispovijesti

BAŠ MU SE POSREĆILO! PENZIONER (77) NAHVATAO STUDENTKINJU (20): Hoće da se venčaju, ali to nije NAJLUĐA stvar u celoj priči!

Burmanska studentkinja (20) otkrila je da se sprema za udaju za penzionera od 77 godina i to nakon što se “ludo zaljubila u njega” na internetu. Dejvid i Džo zajedno su 18 meseci i kažu da nisu samo ljubavnici, već najbolji prijatelji i srodne duše.

Još nisu uspeli da se lično sretnu, budući da je Dejvid u Batu, Velika Britanija a Džo 8000 kilometara dalje, u Mjanmaru, ratnoj zoni gde su putovanja jako ograničena. Međutim, par se nada da će uskoro moći da otputuje kako bi se upoznali i venčali kada Džo uspe da dobije vizu i pasoš.

“Nisam konvencionalni tip i uvek sam sledio svoje srce”, rekao je Dejvid i dodao: “Kada između dvoje ljudi postoji snažna ljubav i privrženost, zašto to analizirati”?

Našli se na aplikaciji za upoznavanje partnera

Džo je na aplikaciji tražila sponzora i nekoga ko bi joj finansijski mogao da joj pomogne dok studira, a Dejvid je tražio malo flert na internetu. Penzioner je, naime, gledao isključivo profile mlađih djevojaka u Velikoj Britaniji.

“Na takvim stranicama imaš puno sreće ako uopše dobiješ odgovor u mojim godinama. Uvek sam se osećao mlado i uvek sam imao mlađe partnerke. Ne mogu zamisliti da budem s nekim svojih godina, pa čak ni u 50-ima.”

Iako je zapravo živela u Mjanmaru, Džo je kao svoju lokaciju navela Veliku Britaniju. Želela je da se dopadne muškarcima iz Velike Britanije kako bi joj oni potom mogli finansirati studije, kako i sama priznaje.

“Satima smo pričali i zaljubila sam se u njega jer mi je bio velika emocionalna podrška. Zasmejavao me je i često smo razgovarali i preko telefona, uprkos vremenskoj razlici od šest i po sati”, priznala je Džo.

Dejvid je nakon nekoliko meseci dopisivanja otkrio da se izabranica njegovog srca zapravo nalazi u Mjanmaru, ali mu to nije previše smetalo. Imponovalo mu je što joj može biti sponzor i pružiti emocionalnu podršku, iako joj ne može pružiti finansijsku pomoć.

“Ona mi upotpunjava prazninu, ali svestan sam da sam joj samo izlazna karta iz Mjanmara”, priznao je penzioner. On je u redu sa tim da Džo traži i se*sualne partnere svojih godina dok god i njemu pruža zadovoljstvo.

“Želim se oženiti njome kako bi ona mogla imati određenu sigurnost. Nikad nisam želeo decu pa mi to ne igra neku ulogu, ali ako ih ona želi – ko zna”. (kurir.rs)

https://twitter.com/dailystar/status/1467775889899495426?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1467775889899495426%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fzabava%2Fzena%2F3824141%2Fpenzioner-77-nahvatao-studentkinju-20-hoce-da-se-vencaju