Otišao je na posao, a zbog ove greške više ga niko nikad nije video: Poruka bližnjih slama i kamena srca

Svijet

Otišao je na posao, a zbog ove greške više ga niko nikad nije video: Poruka bližnjih slama i kamena srca

Svi koji su ga poznavali pogođeni su njegovom smrću

Konor Bortvik (22) iz Blekburna bio je mladić sa nesebičnih duhom i neograničenom energijom, a niko nije mogao ni da zamisli da će se njegov život ugasiti tako rano i to na radnom mestu.

On je, naime, preminuo od posledica teških povreda koje je zadobio na industrijskoj lokaciji u Blekburnu, pošto je ostao zarobljen u jednoj od mašina.

Spasilačke službe pokušale su da ga oslobode vazdušnim jastukom pod jakim pritiskom, ali mu ipak nije bilo spasa.

Njegova porodica podelila je srceparajuću ispovest, navodeći da je Konor “obogatio njihove živote i živote svih onih koje je sreo”.

– Naš sin i brat Konor, bio je svetlo koje je sijalo samo 22 godine. Njegova bezgranična energija i topao duh obogatili su živote svakog ko ga je poznavao. Voleo je svoje prijatelje i porodicu. preplavljeni smo podrškom i molitvama koje dobijamo od trenutka njegove smrti i to je pravi dokaz koliko su ga ljudi voleli i cenili. Mnogo će nam nedostajati – navela je porodica u saopštenju koje je obajvila policija, prenosi Dejli star.

Vatrogasna služba Lankašira navela je da su prvi izašli na teren gde se dogodila tragedija i da su tri vozila bila na licu mesta.

Pokušali su da ga oslobode vazdušnih jastukom, a drama je trajala čak dva sata. Ipak, Konor nije preživeo.

Policija je navela da će pokrenuti istragu o detaljima ove tragedije i da će proveriti da li je fitma poštovala sve procedure oko bezbednosti na radu. (objektiv.rs)