Penzioner u vezi sa STUDENTKINJOM: Hteo je flert, desila se LJUBAV, a evo kako mu izgleda devojka (FOTO)

Svijet

Penzioner u vezi sa STUDENTKINJOM: Hteo je flert, desila se LJUBAV, a evo kako mu izgleda devojka (FOTO)

Burmanska studentkinja (20) otkrila je da se sprema da se uda za 77-godišnjeg penzionera nakon što se “ludo zaljubila u njega” na internetu.

Dejvid i Jo zajedno su 18 meseci i kažu da nisu samo ljubavnici, već najbolji prijatelji i srodne duše.

Još se nisu uživo videli, budući da je Dejvid u britanskom Betu, a Jo 8.000 kilometara dalje, u Mjanmaru, ratnoj zoni gde su putovanja vrlo ograničena.

Međutim, oboje se nadaju da će uskoro moći da se sretnu, kako bi se i venčali ukoliko Jo dobije vizu i papire.

https://twitter.com/dailystar/status/1467775889899495426?s=20

– Nisam konvencionalni tip i uvek sam slušao svoje srce. Kada između dvoje ljudi postoji snažna ljubav i privrženost, zašto neko ima potrebu da to analizira – naveo je Dejvid.

Jo je na aplikaciji tražila mentora i nekog ko bi joj finansijski mogao pomoći dok studira, a Dejvid je tražio malo flerta na internetu, gledavši isključivo profile mlađih devojaka u Velikoj Britaniji.

– Na takvim stranicama imaš sreću ako uopšte dobiješ odgovor u mojim godinama. Uvek sam se osećao mlado i uvek sam imao mlađe partnerke. Ne mogu da zamislim da budem s nekim u mojim godinama, pa čak ni u 50-ima – kazao je on.

Iako je zapravo živela u Mjanmaru, Jo je kao svoju lokaciju navela Veliku Britaniju. Želela je da se dopadne muškarcima iz Velike Britanije kako bi oni potom mogli da joj finansiraju studije, kako i sama priznaje.

– Satima smo pričali i zaljubila sam se u njega jer mi je bio velika emocionalna podrška. Duhovit je, jako me je zasmejavao i često smo razgovarali i preko telefona, uprkos vremenskoj razlici od šest i po sati – priznala je Jo. (objektiv.rs)