Rekao gazdi da ima rak i da mora na lečenje: Zbog njegove BRUTALNE reakcije, doneo je iznenađujuću odluku

Zanimljivosti

Rekao gazdi da ima rak i da mora na lečenje: Zbog njegove BRUTALNE reakcije, doneo je iznenađujuću odluku

Nerealno šta mu je palo na pamet

Englez Stiv Pointon iz Krua radio je za kompaniju “Alpha Omega” koja se bavi obezbeđenjem događaja punih 13 godina.

Zapravo od samog njenog početka, tako da se na poslu manje-više osećao kao kod kuće. Sve dok nije saznao da ima rak.

Saznanje koje mu je preko noći potpuno promenilo život pratile su i informacije kako može da se leči i da možda i pobedi rak u ranom stadijumu bolesti, ali su za to bili potrebni sati i sati specijalnog lečenja.

Zato je Stiv otišao kod šefa na razgovor kako bi mu objasnio šta mu se dešava u životu, kao i da će morati manje da dolazi na posao. Usledila je reakcija šefa koju ni u snu nije očekivao.

– Odrasti! Ne glumi bebu. Šta sad, ti si jedini koji ima rak? Moraš na posao, ne interesuje me kako ćeš, manje sati ti ne mogu dati – rekao je šef i to u prisustvu još dva radnika.

Stiva je to jako zabolelo, naročito ako se zna koliko je vremena proveo u firmi poslednjih 13 godina.

Zato je doneo pretešku odluku. Dao je otkaz, a onda je i tužio šefa, dojučerašnjeg prijatelja za nefer odnos prema zaposlenom.

Stivov advokat rekao je na sudu da je njegov klijent bio spreman čak i na smanjenje plate samo da bi dobio manje radnih sati, ali to nije uvaženo.

Na kraju suđenja zaključeno je da je Ken Luton, Stivov šef imao manjak emocionalne inteligencije i podrške i naloženo mu je da isplati Stivu čak 42.000 dolara na ime duševnog bola i toga što je zbog teške bolesti morao da da otkaz. (objektiv.rs)