Rekla roditeljima za novu ljubav, pa otišla na posao: Nikom se nije javljala, a onda je otkriven UŽAS

Svijet

Rekla roditeljima za novu ljubav, pa otišla na posao: Nikom se nije javljala, a onda je otkriven UŽAS

Odevena u belu jaknu i krem ​​košulju, Sidni Luf (24) snimila je selfije i podijelila fotografiju na Snepčetu uz natpis: “Spremna sam za sastanak”. Od tada su stvari krenule po zlu i završile se fatalnim ishodom.

Sidni je rekla svojim prijateljima da je na Tinderu, aplikaciji za upoznavanje, upoznala ženu po imenu Odri, a čak se i pohvalila njenom fotografijom.

Dva dana ranije već je bila na jednom “dejtu” s Odri, ali tada su se samo vozikale po gradu.

No, sledećeg jutra Sidni se nije pojavila na poslu. Nije odgovarala na poruke svojih roditelja, pa su seli u auto i odvezli se pravo u njen stan.

Pronašli su njenu mačku Mimzi gladnu i napuštenu i znali su da se nešto loše dogodilo, jer Sidni nikad ne bi zanemarila svoju mačku.

Auto je bio parkiran ispred kuće pa su njeni roditelji prijavili nestanak jer su mislili da je oteta.

Istražitelji su se usredsredili na Odri i pronašli su njen telefonski broj nakon povezivanja s njom na Tinderu. Žena koja se javila priznala je da je išla na sastanak sa Sidni, ali je rekla da ju je nakon toga ostavila kod prijateljice, ali nekim čudom, nije mogla da se sti gde.

Kasnije su policajci otkrili da je Odri ustvari žena po imenu Bejli Bosvel, koja je tada imala 23 godine. Živela je sa svojim dečkom Obrijem Trejlom, tada 51-godišnjakom, u Vilberu.

Telo nesrećne Sidni pronađeno je a njeni raskomadani posmrtni ostaci stavljeni su u kese i bačeni u jame na obližnjem polju od mesta ubsitva.

Za ubojstvo su optuženi Bejli i njen dečko Obri, koji su putem interneta upoznavali devojke i mamili ih na grupni s*ks.

Obri je prvo tvrdio da je Sidni pristala da bude deo njihovih izopačenih fantazija, da bi na kraju priznao da je sve to bila laž.

Bejli i Obri verovali su da ubijanjem ljudi dobijaju posebne moći, a Obri je tvrdio da je vampir koji može da leti.

Žena je osuđenana na doživotni zatvor, dok muškarac čeka na izvršenje smrtne kazne. (objektiv.rs)