Supruga mu zatražila razvod dan nakon venčanja, a onda je usledio HOROR: Odao ga je DETALJ iz telefona

Svijet

Supruga mu zatražila razvod dan nakon venčanja, a onda je usledio HOROR: Odao ga je DETALJ iz telefona

Tarek Alkajali (39) iz Arlingtona (Teksas, SAD) proglašen je u petak krivim za ubistvo svoje žene koja je svojevremeno tražila razvod, dan nakon što su zvanično sklopili brak, rekli su zvaničnici.

On se sumnjiči da je davljenjem usmrtio svoju 23-godišnju suprugu Vasamu Musu, a zločin se dogodio samo nekoliko dana nakon što je stigla u Teksas iz Jordana da poseti Tareka koji je radio u SAD.

Kako navodi Okružno tužilaštvo, ona je najpre dugo odbijala da se venča sa njim u rodnom Jordanu, da bi pristala, ali je tada dan nakon venčanja zatražila razvod i stvari prebacila kod svojih roditelja.

Alkajali je ubrzo nakon toga otišao u SAD, gde se zaposlio, a supruzi nije zaboravio to što je želela razvod.

Vasam je otputovala u Teksas da ga poseti godinu dana kasnije, a za kratko vreme koliko je bila kod njega, uglavnom su se svađali i razgovarali o razvodu, prenosi Njujork Post.

– Otišla je u Sjedinjene Države kako bi pokušala da pruži svom mužu šansu da stvori život za svoju porodicu. Otišla je tamo znajući da ima mnogo problema sa njim, ali ga se nije plašila – rekao je Musin brat Ahmad Ali u za medije.

Alkajali je ubio svoju ženu zadavivši je tokom još jedne svađe, rekli su tužioci. Noć pre njene smrti, on je guglao na koji način da ubije svoju ženu, rekli su tužioci.

Posle ju je navodno ostavio na krevetu i rekao da se onesvestila. Obdukcijom je utvrđeno da je umrla gušenjem.

– Stavio je ruku preko njenog lica, osobe koju je voleo, i gledao je kako svetlost nestaje iz njenih očiju – rekla je tužiteljka Alena Bangs pred porotom. (objektiv.rs)