(VIDEO) DEJAN I DALILA PLAČU ZA ISTOM OSOBOM: On za njom, ona za sobom! Mujićeva nakon OVIH reči brutalno zapretila: OTVORIĆU TI GLAVU!

Showbizz

(VIDEO) DEJAN I DALILA PLAČU ZA ISTOM OSOBOM: On za njom, ona za sobom! Mujićeva nakon OVIH reči brutalno zapretila: OTVORIĆU TI GLAVU!

Zadrugarima je prikazan snimak plakanja Dalile i Dejana Dragojevića, nakon čega su mnogi izneli svoje mišljenje i ušli u sukob sa Dalilom.

– Na ovom klipu vidim dve osobe koje plaču za istom osobom, Dejan za Dalilom, a ona za sobom. Ne vidi se ni jedno saosećanje. Njih dvoje se posle svih silnih uvreda smeškaju na te neke “cedevite” i budalaštine. Apsolutno žale istu osobu, ona svoj život, u koji se usr**a. S obzirom da nije kriv za ono što mu se desilo, može da radi šta god poželi. Kao što rekoh, dve osobe plaču za istom osobom, on za njom, a ona za sobom, jer se usr**a u svoj život. Nije neinteligentna, glupa jeste – rekao je Đedović.

Dejan se potom zahvalio svojim prijateljima, Tari Simov, Sandri Rešić i Marku Đedoviću što su bili uz njega u kritičnim trenucima:

– Hvala što ste bili uz mene da se izborim iz ove situacije. Tari, Sandri i Đedoviću na svemu. Zagrliću vas sve, a onda ću se odvojiti od vas, a napolju ću vam se zahvaliti kako dolikuje. A tebi ću se obratiti jer si me odvojila od svih, i sada me odvajaš neka ti ide na čast – rekao je Dejan i izašao iz kuće.

– Ne zanimaš me, ti nemaš prava da mi pominješ – rekla je Dalila.

– Dejan je jadan on naiteligentnijih ljudi ovde. Ja moram da kažem da je Đedović u pravu. Dejan i Dalila znaju dosta o vama – rekao je Karić.

– Molim te skloni se, svi znamo ko si i šta si radila i kako. Molio ljude da ti donesu ponešto. Nebitna je pa juri kadar – rekao je Đedović.

– Ja ću njemu otvoriti glavu ali ne kao Miljana, ja ću ga uništiti – rekla je Dalila.

– Kariću nisi u pravu, ja Dalili ćutim već dva meseca koliko me vređa jer sam Dejanova drugarica – rekkla je Sandra. (Kurir.rs/S.M.)