(VIDEO) Dve godine nakon što mu je supruga PREMINULA, muž je otkrio njenu TAJNU koja ga je dovela do suza

Svijet

(VIDEO) Dve godine nakon što mu je supruga PREMINULA, muž je otkrio njenu TAJNU koja ga je dovela do suza

Brenda Šmit jedna je od mnogo žena koje su obolele od raka jajnika i umrle.

Za sobom je ostavila trojicu sinova i supruga, koji su dugo posle bili vrlo skrhani zbog te tragedije.

Dva dana pre nego što je umrla, Brenda je prijateljici dala pismo s preciznim instrukcijama da ga pošalje radio-stanici kada njen muž Dejvid pronađe novu ljubav. I to se desilo. Dejvid se zaljubio nakon njene smrti i to u predivnu Džejn Abraham. Kada je Brendina prijateljica saznala za to, poslala je pismo radio-stanici.

– Zdravo, ja se zovem Brenda Šmit. Kada budete primili ovo pismo, ja ću već biti mrtva zbog raka jajnika. Ovo pismo će vam poslati moja draga prijateljica kada za to bude vreme – stoji na početku pisma.

– Rekla sam joj da vam pošalje ovo pismo kad moj voljeni muž Dejvid bude nastavio sa svojim životom i kada upozna nekoga s kim želi da ga podeli. Znam da mu je sve ovo palo ekstremno teško. Sigurna sam da će doneti najbolje odluke za našu porodicu i na vreme pronaći brižnu, saosećajnu ženu koja će mu pomoći da odgoji dečake. Znam da će ona biti neverovatna žena i volela bih da sam mogla da je upoznam i da joj kažem koliko joj se divim što želi da se brine o većoj, proširenoj porodici s ljubavlju, posvećenošću i velikim srcem – piše preminula Brenda.

– Pišem ovo zato što imam želju za Dejvida, naše sinove i za tu ženu i njenu porodicu ako i ona ima decu. Želim da znaju da ih mnogo volim i da želim da se osećaju sigurno u ovom svetu punom bola. Nadala sam se da će mala usluga koju vam tražim zauvek promeniti njihove živote i da će shvatiti da ću uvek biti s njima. – poručila je Brenda.

– Dejvidovoj novoj izabranici želim dan, još bolje vikend, u kom će sebi ugoditi na sve moguće načine… Ona to zaslužuje zato što je maćeha mojim dečacima, a pogotovo što će malom Maksu pružiti majčinsku ljubav koja mu je toliko potrebna. Želim da bude nasmejana i da zna koliko cenim sve što radi za moju porodicu. Istrajnost će pobediti. Hvala vam i volim vas, ko god da ste – napisala je tada već pokojna Brenda. (objektiv.rs)