HUSO NE OPRAŠTA ĆERKI: Zatvorio bih Dalilu u ludnicu zauvek! Uništila je Dejana! Sad joj se SVE VRAĆA!

Showbizz

HUSO NE OPRAŠTA ĆERKI: Zatvorio bih Dalilu u ludnicu zauvek! Uništila je Dejana! Sad joj se SVE VRAĆA!

Iako se sve više šuška da je Dalila Mujić u teškom psihičkom stanju zbog celokupne situacije s bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem i ljubavnikom Filipom Carem, zbog koje je i sama rekla da će završiti na psihijatrijskom lečenju, njen otac Huso ne mari previše za to.

– Dalila je bolesna žena, jer ovakve stvari normalan čovek ne može da uradi. Dobro da je shvatila da treba da ide da se leči. Ja bih je zatvorio u ludnicu zauvek, uništila je tako dobrog čoveka kao što je Dejan. Sad joj se sve vraća, neka pati. I on je ni kriv ni dužan oboleo zbog nje i bruke koju mu je priredila. Dejana bih uvek posetio, nju ne bih, jer je ona pokazala ko je i šta je, ne zanima me uopšte u životu – rekao je Mujić za Kurir.

Podsetimo, i u prethodnoj izjavi za Kurir, Huso nije štedeo teške reči za svoju ćerku, koju je čak nazvao i ku*vom.

– Ponašala se kao ku*va, tako će i proći. Ja sam rekao da ta veza neće uspeti, eto joj sad. Ovo je bilo očekivano. To što preti Dejanu, mlati praznim pištoljem, od toga nema ništa. Videću gde će sad, njoj života od sramote više nema. Iznenadilo me je i da je ovoliko trajalo, odmah se videlo da sa tim buzdovanom Carem nema budućnosti – rekao je tada Huso. (Kurir.rs/A.P.)