(VIDEO) DALILA I DEJAN NA IVICI FIZIČKOG OBRAČUNA! Zadrugari ih jedva razdvojili, Dragojevićka mu LJUBOMORISALA zbog NJE!

Showbizz

(VIDEO) DALILA I DEJAN NA IVICI FIZIČKOG OBRAČUNA! Zadrugari ih jedva razdvojili, Dragojevićka mu LJUBOMORISALA zbog NJE!

Nakon još jedne u nizu svađa sa Dejanom, Dalila Dragojević se osamila i otišla u pušionicu, kako se ne bi sretala ni sa kim. Dugo je tako sedela, u potpunoj tišini, dok joj nije prišao bivši suprug i poželeo da porazgovara sa njom, ali mu je ona okrenula leđa:

Dejan je ostao sa Martinom Petrović i Mc Aleks, pa im se iskreno požalio na ono što se desilo:

– Ja sam budala! Ne može se to nikad rešiti, osili se… Neka propada! Svo troje treba da budu u paketu! Ona sve s*ebe, nema ona meni prava da zamera bilo šta… Toliko sebi daju za pravo, a onda se ja osećam loše. Pokušavam da budem dobar, a ne treba! Ne znam ni što. Ne može, to je odnos sličan onome “Gde gledaš, šta radiš?” – žalio se Dejan.

– Šta je problem? Šta je Irma pogrešno prenela danas? – pitala je Dalila Martinu.

– Što me je tešio danas? Irma me danima pita zašto ne budem sa Dejanom – rekla je Martina.

– Ja ovde kupujem za ovog ološa, a on teši druge devojke! I onda kad ja ispročam ovom ološu šta vidim, on to poriče. Mene neće manipulisati – rekla je Dalila, a Dejan ju je gurnuo.

– Mene gaziti nećeš! Mrš, za bolje i nisi, marš u izolaciju! – pobesneo je Dejan. (Kurir.rs/I.B.)