BLUD I RAZVRAT! DALILA DETALJNO OPISALA MAJINI CAREV S*KS KOJI JE GLEDALA: Ljubavni trougao zgrozio javnost, priznala šta je ČULA…

Showbizz

BLUD I RAZVRAT! DALILA DETALJNO OPISALA MAJINI CAREV S*KS KOJI JE GLEDALA: Ljubavni trougao zgrozio javnost, priznala šta je ČULA…

Zadrugari su započeli novu temu na porodičnom sastanku, a Maja Marinković prokomentarisala je intimni čin Filipa Cara i njen na samo par metara od Dalile Dragojević:

– Ograđujem se od tebe cele priče, Dalila nije moja bivša devojka, to sam ja, ja imam se*s sa svojim dečkom, kog volim, ne zanimaju me nikakvi repovi. Ni meni nije normalno da se odbije izolacija sa mužem, a traži se izgovor dase ide u izolaciju sa švalerom. Koje ja moralne odnose kršim? Ona nije moja bivša devojka, ja imam potrebe sa svojim dečkom, kao i strast – objasnila je Maja.

– Ona time želi da zadrži njega, ali… Ma, neću da komentarišem – rekao je Karić.

– Filip je rekao da se svo troje zagrlimo i ugrejemo, oni su se nasmejali, Maja mu je prebacila posle i za to. Oni su krenuli da se valjaju u krevetu, a onda se Filip prebacio na sredinu. Posle su krenuli poljupci, a onda je krenuo i se*s, koji nije bio suptilan. Čula sam i kad si rekla “Svr*ću” – opisala je Dalila.

– Da li si ti imala svest prema mužu? Čovek je ovde gledao, skakao u bazen – govorila je Maja i smejala se.

– Maja je sinoć ganjala ku*ac kao borbu za život – vikao je Mića.

– Po meni ste svi nenormalni, osim Dejana. Nenormalna mi je i Maja, nenormalan Filip, ali mi je nenormalna i Dalila. Zašto praviti žrtvu od nekoga ko je isto to radio? Ne možemo ni od Dalile praviti žrtvu, jer nije brinula kako se Dejan osećao dok je ona to isto radila – komentarisala je Sanja. (kurir.rs)