Ubijen u sekundi! Bokser iz čista mira udario mladića i SLOMIO MU KIČMU, njegove reči će vas razbesneti

Svijet

Ubijen u sekundi! Bokser iz čista mira udario mladića i SLOMIO MU KIČMU, njegove reči će vas razbesneti

Na suđenju isplivali šokantni detalji o ubistvu

Bokser iz Velsa ubio je nevinog mladića jednim udarcem pesnice.

Kako piše Dejli Mejl, do tragedije je došlo prilikom “ničim izazvanog napada u kafani”, a suđenje je nedavno započelo. Udarac je bio toliko jak da se lobanja munjevito okrenula na kičmi, a moždana smrt desila se u sekundi, pre nego što je mladić pao na zemlju.

Na suđenju Brendonu Silensu (25) zbog ubistva Dina Skilina (20) otkriveno je da nije bilo nikakve provokacije, već je bokser samo prišao Skilinu i njegovom rođaku, izudarao ih i ostavio mladića da umre.

Silens je pio u pabu The Vaverlei u Bangoru, u Severnom Velsu, kada je izveo napad „bez provokacija“.

Porota je čula da je udario Dina i njegovog rođaka Tejlora Loka nakon što im je prišao u pabu – i ostavio ga da umre.

„Samo sam ga udario direktom, ‘bum, bum’. Želeo sam da odj**u. Jedva sam čekao da odem kući svojoj devojci, druže”, rekao je nonšalantno bokser policiji, a kada je uhapšen rekao je da štiti prijatelja.

Na sudu je rečeno da je Silens prišao dvojici muškaraca pre nego što ih je brzo uzastopno izudarao.

„Dva momka su se spremala da krenu na mog druga, pa sam ih obojicu ošamario. Nisam bio agresivan. Nisam pokušao nikoga da povredim. Udario sam dvoje ljudi. Udario sam obojicu da ih upozorim….da se povuku. Jedan je pao, drugi se samo spotakao”, branio se Silens i rekao da je to bilo samo upozorenje.

Silens je policiji takođe pričao da je samo “pomerio ruku napred” i da nije hteo da ubije nikoga.

Skilinov rođak Tejlor Lok rekao je da je osetio udarac u levu stranu vilice pre nego što je došao k sebi i video svog rođaka u nesvesti na podu.

Ispostavilo se da je, prema rečima tužioca, udarac slomio pršljenove, oštetivši kičmenu arteriju i moždano stablo pokojnog mladića. (objektiv.rs)