Šok obrt: Žena osetila da joj je NEPOZNATI čovek zavukao ruku u džep, a onda su joj krenule SUZE na oči

Zanimljivosti

Šok obrt: Žena osetila da joj je NEPOZNATI čovek zavukao ruku u džep, a onda su joj krenule SUZE na oči

Natali je bila u samoposluzi i kupovala odeću za beskućnike, a onda je oduševio gest neznanaca

Žena iz Severne Irske je ispričala kako se rasplakala kada je otkrila da joj je par potpunih neznanaca ubacilo 200 funti (skoro 28.000 dinara) u džep dok je plaćala grilonke u supermarketu da bi ih dala skloništu za beskućnike.

Natali Keri (30) iz Belfasta, bila je u samoposluzi u gradu Piterborou, kada ju je zadivila velikodušnost dvoje ljudi koje nikada ranije nije srela.

Počela je da ćaska sa dvojicom muškaraca dok je čekala u redu na kasi, a jedan od njih je komentarisao tople zimske stvari koje je imala u svojim kolicima.

Šalili su se kako, budući da je iz Belfasta, treba da se navikne na hladnoću, ali im je objasnila da odeća nije za nju već za sklonište za beskućnike u Piterborou.

„Dok sam čekala da platim na kasi, jedan od muškaraca mi je stavio nešto u džep. Rekao je: ‘Ja i ovaj momak smo vam dali nekoliko funti za odeću’. Kad sam došla do auta, skinula sam kaput, proverila džep i videla da su mi dali 200 funti”, rekla je Natali za portal Belfast Live.

Kaže da je posle toga ostala da sedi u kolima i plače oko 10 minuta i da su dobročinitelji u međuvremenu otišli, pa nije stigla da im se zahvali.

„Dobila sam još jedna kolica puna tople odeće i poklonila ih skloništu za beskućnike.

Natali radi u socijalnoj zaštiti za odrasle osobame sa invaliditetom, a volontirala je u jednoj dobrotvornoj organizaciji za beskućnike dok je živela u Belfastu.

Nije bila u rodnom gradu oko četiri godine, ali je rekla: „Ovaj čin ljubaznosti me je samo podsetio koliko smo mi Irci zaista neverovatni” (objektiv.rs)