(VIDEO) HAOS! DALILA I CAR ZARATILI NA KRV I NOŽ, PA ON ZAPRETIO BIVŠOJ: Kad ja otkrijem šta je ona pričala, nikome neće biti dobro!

Showbizz

(VIDEO) HAOS! DALILA I CAR ZARATILI NA KRV I NOŽ, PA ON ZAPRETIO BIVŠOJ: Kad ja otkrijem šta je ona pričala, nikome neće biti dobro!

Voditeljka je dala reč Dalila Dragojević kako bi prokomentarisala snimak svađe Maje Marinković i Filipa Cara.

– Kad bih komentarisala na suroviji način, bilo bi da radim namerno. Filipu je sve malo, on u problemima priča o novcu. Nemam empatiju da ga štitim. Imaš problem sa svojom devojkom, ne krivi tebe Miki, ja da ti skačem za vrat. Komentarisali su i mene, ja sam lupala, ali nisam lupala ljude. Imala sam situacije gde sam naletela na Dejana dva puta – govorila je Dalila.

Ona je imala isto rastrojstvo, neka završi ova splačina. Pored svih svojih go*ana, ti moraš moja – dobacio je Car.

– Ja se sa mojim borim. Stariji su, ne možeš da se izboriš. Ne možeš da se je*eš, a da ti ne uđe. Dođeš i kažeš da si kapetan broda, a kad ide klip sa klipom onda te urnišu. Ne znam kakav si kapetan? – nastavila je Dragojevićka.

– Tvoje pi*ke – odbrusio je on.

– Napravio si sprdnju od svog života, jesam i ja, ali radim da ga ispravim. Tebe u najvećem rastrojstvu treba zgaziti. Majo, ti si budala što ideš da plačeš, gledaj sebe. Kaže ti na oči zbog vas ku*vi, je l’ voliš da te vređaju? – rekla je ona.

– Maja kad ne radi neke stvati ona je divna devojka. Izleteo bih iz rakete kad čujem ovo izlaganje od Dalile. Meni Dalila služi za sprdnju i inat Maji – rekao je Car.

Da nema Maje, još bih se igrao sa tobom i igrao ping-pong – rekao je Car.

– Kad ova žena za mesec dana bude udarala glavom u zid, ovaj čovek će da ćuti. Ja kad budem propričao o stvarima koje mi je pričala, neće biti dobro – dodao je Filip. (Kurir.rs/K.Đ.)