Mladina sestra čula drugaricu kako izgovara ovu REČENICU: Nastao haos, a potez neveste ostavio sve u ŠOKU

Zanimljivosti

Mladina sestra čula drugaricu kako izgovara ovu REČENICU: Nastao haos, a potez neveste ostavio sve u ŠOKU

Devojka je nakon ovog saznanja bila potpuno slomljena

Ne dešava se često da mlada na sopstveno venčanje ne pozove najbolju prijateljicu.

Međutim, upravo to se desilo jednoj devojci koja je potpuno slomljena nakon što je shvatila da nije pozvana na venčanje svoje prijateljice.

Njena drugarica, Betani, pet godina je u vezi sa svojim partnerom Džimom, a 2020. su se verili i počeli da planiraju venčanje.

– Betani i ja smo bile veoma bliske, kao sestre. Kada je ušla u vezu sa Džimom, počela je da daje prioritet svojoj vezi kako su meseci i godine prolazili, napisala je ona na društvenoj mreži Reddit.

– Prestala je da se druži sa mnom i ostalim devojkama i prestala je da dolazi na košarkaške treninge, što smo uvek radile zajedno.

Odlučila je da pita Bethani da li je dobro, jer je izgledalo kao da je bila udaljena u poslednje vreme, ali je buduća mlada rekla svojoj prijateljici da je izgubila interesovanje za košarku.

– Takođe je napustila koledž, što je potpuno uništilo njenu akademsku karijeru. Mislila sam da iza ovoga stoji Džim, ali svi kažu da sada izgleda zaista srećna – dodala je ona.

Betani joj je rekla da nije prestala da se druži sa njom, već da samo treba da pronađe balans između posla, hobija, veze i prijateljstva.

– Uvek je imala vremena za Džima, ali nikada za nas. Svi su mi rekli da preterujem. Nije kao u prošlosti, promenila se. Pre dve nedelje je imala devojačko veče. Jedna moja prijateljica i ja smo razgovarale o tome kako je ona ceo svoj život usredsredila na planiranje venčanja, kako to radi čitavu godinu i kako se izgubila zbog tog čoveka i svojih pretencioznih hobija. Betanina sestra me je čula i sve joj ispričala, a Betani nije razgovarala sa mnom do kraja noći.

Sledećeg dana Bethani je svojoj prijateljici poslala dugačku poruku u kojoj joj je rekla da nije pozvana na venčanje “pošto se ne čini previše srećna zbog toga i da ako će previše osuđivati njen život i njene izbore, ni ne zaslužuje da bude deo njenog posebnog dana”.

Nakon ove poruke, devojka je bila potpuno razočarana, neutešna i van sebe. (objektiv.rs)