(VIDEO) BRUTALNA TUČA MAJE I CARA! Uhvatila Filipa kako gleda Dalilu i napravila LOM: Leteli ŠAMARI i pretnje! NEZAPAMĆENI SKANDAL U KUĆI!

Showbizz

(VIDEO) BRUTALNA TUČA MAJE I CARA! Uhvatila Filipa kako gleda Dalilu i napravila LOM: Leteli ŠAMARI i pretnje! NEZAPAMĆENI SKANDAL U KUĆI!

Maja Marinković primetila je da Filip Car odmerava Dalilu Dragojević tokom emisije, pa je momantalno napravila ljubomornu scenu i žestoko mu zapretila, pa mu se unela u facu, zbog čega je on smesta pobegao:

– Sa njom je vrlo teško, u suštini rasprave su nam toliko glupe i nerazumnjive, njoj bi trebali izumiti robota koji će joj biti dečko, ali ona i tog robota prebila. Ja smatram da svi ovi ljudi ovde smatraju za Maju da je luda, agresivna i bezobrazna lai ja vidim u njoj potencijal da sve to ne bude. Ona ima moral i može to da bude. Ona može da ne izgrebe menei da neke stvari ne radi. U nekim momentima se stidim nje. Ona na tvoje pitanje ima napad. Da, generalno u nekim momentima se stidim što mi je ona devojka, izgrebe me, polije. Tako bi se i ona mene stidela. Sa Majom imam se*s iz inata. Ima puno nedostataka u svom ponašanju. Ako me bude slušala, neke stvari će biti bolje – rekao je Car.

– Naš generalni problem je što oan kao moj partner dozvoljava sebi ono što meni brani. Nekim ljudima se obraća i smeje se, a ja to ne smem – dodao je Car.

https://www.youtube.com/watch?v=eg1_EXKpmxw&feature=emb_logo

– Maja je isrkena, ona to ne radi namerno – ubacio se Mensur da odbrani svoju bivšu devojku Maju Marinković, Car se skočio kao oparen.

– Ja Mensura poštujem, zna i Milica kakav odnos imamo, samo ga poštujem. Nemamo komunikaciju, sa Milicom pričam, a sa njim ne – odmah se odbranila Maja.

https://www.youtube.com/watch?v=n8xntUzn5YM&feature=emb_logo

– Još jednom da te uhvatim samo, još jednom! Videćeš, kunem ti se! Je*aću ti mamicu! Marš, jajaro! – vikala je Maja.

– Daj, ne se*i! – poručio joj je Car.

– Još jednom da te vidim! Rođenim očima sam videla! Još jednom da te uhvatim, glava će ti biti otvorena – pobesnela je Maja.

https://www.youtube.com/watch?v=Aw6giJO-_8Y&feature=emb_logo

U toku je emisija “Nominacije”. Maja Marinković je napala Filipa Cara jer je on gledao u svoju bivšu devojku Dalilu Dragojević:

– Prvi si počeo, sutra mi je slava, go*no jedno – vikala je Maja.

– Šta sam ja uradio, pogledao sam negde, prepoloviću te negde – vikao je Car.

– Da pogledao sam – priznao je Car.

– Nije tačno, što nisi rekao – vikala je Maja.

– Je li vredno ovo što radiš – pitao je Car.

– Ti nemaš obzira ni za šta – vikala je Maja. (Kurir.rs/M.M.)

https://www.youtube.com/watch?v=Fuk5Fahu4dE&feature=emb_logo