ZORANA PAVIĆ SE PREPOLOVILA, A SAD OTKRILA TAJNU: Evo šta je promijenila u ishrani, SMRŠALA U REKORDNOM ROKU

Showbizz

ZORANA PAVIĆ SE PREPOLOVILA, A SAD OTKRILA TAJNU: Evo šta je promijenila u ishrani, SMRŠALA U REKORDNOM ROKU

Zorana Pavić je u proteklih godinu dana smršala 20 kilograma i svi će se složiti da izgleda bolje nego ikad.

Pjevačica je godinama vodila bitku s viškom kilograma, a onda su se, kako kaže, složile kockice i danas je mnogi čak i ne prepoznaju budući da je svoju liniju dovela do savršenstva, piše Blic.

– Tako su se složile kockice u mom životu i to u momentu kada sam bila na jednoj rigoroznoj dijeti pred premijeru svoje nove pjesme. Tada mi je pomogao i laserski centar, tako da smo obostrano koristili jedni drugima uz potpuno drugačiji način života. Često me pitaju da li jedem. Naravno, ali na potpuno drugačiji način – ispričala je Zorana.

– Ranije uopšte nisam doručkovala, a sada je to obavezan ritual i to voće koje prije nikada nisam imala u svom programu. Uvijek se sjetim bakinih riječi: ‘Doručak pojedite sami, ručak podijelite sa prijateljima, a večeru dajte neprijatelju’. Bake su zaista uvijek u pravu, a ja sam sve kontra radila. Drago mi je da sam ponovo u svojoj koži, jer se bolje osjećam. Zadovoljnija sam kao žena i više u svom poslu mogu da dam – zaključila je pjevačica, optimistična kao i uvijek, koja poslije perioda koji nas je sve zadesio ima skromne želje.

– Sreća je da radim posao koji volim, ali i da moja okolina i ja budemo živi i zdravi, kao i da što više putujem, da budem voljena i da volim – izjavila je Zorana Pavić. (novi.ba)