(VIDEO) KOJA IGRA SE TU IGRA? Javno ga ponizila i zgazila, a Dejen Dalili preklinje da mu se vrati! Jasno mu stavila doznanja samo jedno

Showbizz

(VIDEO) KOJA IGRA SE TU IGRA? Javno ga ponizila i zgazila, a Dejen Dalili preklinje da mu se vrati! Jasno mu stavila doznanja samo jedno

Dejan i Dalila Dragojević, nakon razmenjivanja nežnosti obavili su razgovor u pušionici i porazgovarali o rešenju njihovog odnosa.

– Ti vrlo dobro znaš da ja dobijem sve što hoću – rekla je Dalila. – Ne, ne – rekao je Dejan.

– To ako ti hoćeš, što se mene tiče, od kad ustanem možemo provoditi vreme zajedno – rekao je Dejan.

– Možemo biti prijatelji sa povlasticama – rekla je Dalila.

– Nemoj ti da mafijaš mnogo – rekao je Dejan, pa se nagnuo da bi ga Dalila poljubila u obraz, što je ona odbila.

– Zavozali smo se mi mnogo. Uopšte rijaliti kao rijaliti, prebrzo se dešavaju stvar, razumeš, a prevelika su očekivanja. Ja sam isto sje**na i u gov**ma sam do guše, najviše od svih vas. Što se menne tiče i mog unutrašnjeg osećaja, ja ne bih ustajala iz kreveta. Ne znam da l’ si svestan pritiska koji nosi naš odnos – rekla je Dalila.

– Znam sve – rekao je Dejan.

– Previše sam stvari uradila i sve me je stiglo, mozak mi je van svega. Shvati da sam ja ta koja će večno biti najgora. Umesto da se trudimo da neke stvari prevaziđemo, ti se trudiš da upropastiš ono kad se smejemo – rekla je Dalila.

– Ja tebe nisam nikada odgurnuo od sebe i rekao ti da bežiš – rekao je Dejan. – Ma jesi, odgurnuo si me. Bilo ti je bitnije da tada sede… – pričala je Dalila.

– Dobro, tad je bilo drugačije, ne možeš porediti sad i tad – rekao je Dejan. (kurir.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=1fVPYkIQKnU&feature=emb_logo