Lepa brineta se dosetila kako da zaradi deci za POKLONE: Sada ne zna šta će sa parama i UDVARAČIMA

Zanimljivosti

Lepa brineta se dosetila kako da zaradi deci za POKLONE: Sada ne zna šta će sa parama i UDVARAČIMA

Majka četvoro dece iz Los Anđelesa nije mogla da priušti svojoj deci poklone za Božić, pa je dala otkaz i postala zvezda na sajtu za odrasle Only Fans. Sada zgrće veliko bogatsvo i zasipa mališane najraskošnijim darovima.

Kortni Tilia (34) je radila od devet do pet kao “lajf kouč”, ali njena i muževljeva plata često nisu bile dovoljne da sastave kraj sa krajem. Umesto da stalno traži pomoć rodbine žena odlučila da kači bezobrazne snimke i fotografije, što se brzo pokazalo kao veoma profitabilno.

– Naša deca su u to vreme još uvek bila prilično mala, ali naše porodice su dosta pomogle pružajući poklone za našu decu. Sećam se da sam 2015. otišala u prodavnicu dolara sa 20 dolara da kupim male poklone deci da stavim u čarape – rekla je ona za Dejli star.

Ona u ispovesti za britanski portal navodi da je život bio težak ali da su uvek nekako uspevali da se snađu.

– Večere i druge obroke sam uvek mogla sama da napravim. Jedne nedelje smo imali samo 20 dolara da prehranimo našu šestočlanu porodicu i tri psa – priseća se Kortni.

Ona dodaje da je od svog posla postala depresivna, anksiozna, pa čak i ogorčena, što je i nateralo da da otkaz.

– Nadala sam se da ću zaraditi 500 dolara mesečno da platim plaćanje automobila i osiguranje! Nisam imala pojma da je to unosno kao što jeste ili da je sve ovo moguće – dodala je Kortni.

Nakon ovog velikog uspeha, majka je ove godine potrošila oko 5000 dolara (oko 520.000 dinara) da ulepša praznike svojoj deci.

– Ove godine za Božić moja deca (od 8 do 20 godina) dobiće set za virtuelanu realnost, električne skutere, pikado, haljine i magične štapiće Harija Potera – otkrila je ona.

Kortni takođe planira da svojoj deci kupi markirane trenerke, patike “džordanke” i još gomilu skupocenih poklona.

Novopečena zvezda sajta za odrasle nije već planira sledeći korak, pa je tako najavila da će u budućnosti investirati u nekretnine.

Kaže da se u međuvremenu kao porodica trude da što više putuju i humanitarnim donacijama pomažu siromašnima, posebno u vreme praznika. (objektiv.rs)