Potrošila ogroman novac na sređivanje stana, a onda je vlasnik doneo ODLUKU kojom je ubio u pojam (VIDEO)

Ispovijesti

Potrošila ogroman novac na sređivanje stana, a onda je vlasnik doneo ODLUKU kojom je ubio u pojam (VIDEO)

Do januara neće imati gde da bude

Život u iznajmljenim kućama i stanovima vrlo je popularan u svim krajevima sveta jer su cene kvadrata u većini zemalja “otišle u nebo”.

Ljudi koji žive u kao podstanari u iznajmljenim stanovima često vole da oplemene prostor, iako nije njihova nekretnina i da dodaju neke svoje detalje kako bi im boravak bio ugodniji.

Jedna mama se tako “opekla”, a na TikToku je podelila svoje iskustvo.

Naime, kako navodi tiktokerka Čeni, nakon što je potrošila bogatstvo na preuređivanje stana kako bi ga učinila svojim domom snova, gazda joj je rekao da mora da se iseli jer želi da proda nekretninu.

Stanodavac je rekao Čeni da mora da izađe najkasnije do januara, iako je ona preuredila celokupan prostor, nadajući se da će duže vremena da ostane unutra.

@cleaningmum

fuming tbf. #shittylandlord #omg #goviral #foryoupage #foryou #ohno #landlord #wtf

♬ More Than A Woman – SG’s Paradise Edit – Bee Gees & SG Lewis

– Kada ste upravo potrošili previše novca na renoviranje, a gazda vam kaže da izađete iz stana do januara. Kakva j*bena šala – stoji u opisu videa.

Na isečku iz snimka mogu se videti poneki delove kuće nakon što ih je vredna žena preuredila, a naknadno je objavila i snimke u kojima tvrdi da stanodavac nikad nije ulagao u ovu nekretninu, niti ga je bilo briga za održavanje, pa je uvek bila prepuštena sama sebi.

Čeni kaže da će do januara biti beskućnica jer nema gde više da se preseli. (objektiv.rs)