ULAZIM U RIJALITI DA SPASEM SINA OD CRNE MAGIJE! Biljana RAZDVAJA Dejana i Dalilu, evo šta je sve spremna da uradi bivšoj SNAJKI

Showbizz

ULAZIM U RIJALITI DA SPASEM SINA OD CRNE MAGIJE! Biljana RAZDVAJA Dejana i Dalilu, evo šta je sve spremna da uradi bivšoj SNAJKI

Biljana Dragojević je ubeđena da je snajka Dalila bacila crnu magiju na Dejana čim joj je preko noći oprostio prevaru sa Filipom Carem!

S Biljanom će u rijaliti ući i Dejanov otac Goran i brat David, saznaje Informer. Dragojevići su spremni da učine sve kako bi sprečili da Dejan i bosanska starleta u “Zadruzi” naprave svadbu, koju su planirali na proleće.

– Svi ćemo biti gosti “Zadruge” za Novu godinu i tada ćemo videti našeg Dejana. Ne znam kako će reagovati na nas posle pomirenja sa Dalilom… Plašim se tog susreta, nisam ga ovako zamišljala. Neshvatljivo mi je da joj je oprostio aferu sa Filipom i sve uvrede! U šoku sam, po ceo dan plačem… – kaže Biljana, koja je ubeđena da je Dalila prišla njenom sinu s namerom da ga opet odvoji od porodice:

– To je kristalno jasno! Približila mu se samo kako bi nas sprečila da mu otvorimo oči! Želi da i dalje manipuliše njime. Sve je to smišljeno! Boriću se za Dejana, neću da dozvolim da opet odbaci porodicu!

Ona veruje da je Dalila na njenog sina bacila crnu magiju:

– Omađijala ga je! Pomutila mu je um skroz! Opsednut je njome! Više ne mogu ni da gledam “Zadrugu” jer stalno plačem. David me zove svaki dan i pita: “Mama, je l’ ovo moguće?” Ne znam šta da mu kažem, ni ja ne razumem Dejana. Deluje mi kao da nije pri zdravoj pameti, baš je čudan. Počela sam da verujem da je reč o nekim višim silama, crnoj magiji…

Biljana je primetila da Dalila ponovo okreće Dejana protiv majke, brata i oca. Ona mu je nedavno rekla da će mu zapaliti jaknu koju mu je David poslao u “Zadrugu”!

– To me je baš iznerviralo! Znam sa koliko je ljubavi David išao da mu bira i kupi jaknu i garderobu, jer je Deki toliko smršao da mu je sve što je uneo u rijaliti veliko. Istog dana je reagovao i na Dejanovu molbu da se podnesu papiri za razvod. Jurio je da angažuje advokata. “Polomio” se zbog njega, a Dalila bi opet da ih posvađa! Sve što ona izgovara je bolesno – priča slomljena majka.

Dejan Dragojević je psihički pukao i zapretio Dalili da će je ubiti kad izađu iz rijalitija! On se požalio supruzi da su mu i dalje pred očima slike nje i Filipa Cara u krevetu… Nju je to iznerviralo, pa mu je rekla da će ga ostaviti ako nastavi da joj prebacuje za bivšeg ljubavnika.

– Ako ne možeš to da mi oprostiš i zaboraviš, nemoj ni da budeš sa mnom! Ne želim da mi ispiraš mozak i da uvek ispadam najgora. Kad ti vidim taj krvavi pogled, prepadnem se. Ti si psihopata! Da li treba sutra da živim s tobom u strahu da ćeš da me ubiješ? – drala se Dalila, a Dejan je eksplodirao od besa i zapretio joj:

– Ubiću te! Možda ću te i samo osakatiti! Ko zna!

Zatim je počeo da lomi sve po kući i urla:

– Sada sam i ubica! To se ovde pravi od mene, a niko nije u mojoj situaciji!

Posle nekog vremena se smirio, a Dalila mu je prišla i zamolila ga da više ne pravi takve scene. Dragojevići su na kraju ipak završili u istom krevetu, mazeći se i ljubeći. (kurir.rs)