(VIDEO) DRAMA TRAJALA CELU NOĆ! Dalila sasula BRUTALNU istinu, Dejan završio u suzama! A onda su se uvukli POD JORGAN!

Showbizz

(VIDEO) DRAMA TRAJALA CELU NOĆ! Dalila sasula BRUTALNU istinu, Dejan završio u suzama! A onda su se uvukli POD JORGAN!

Dejan i Dalila Dragojević ponovu su bili glavna tema za Crnim stolom, a posle burne rasprave, plakanja i teških reči, završili su u suzama i zajedno u krevetu.

Naime, tokom emisije ”Pretres nedelje’ jedna od tema koja je bila na dnevnom redu, jeste odnos Dalile i Dejana Dragojevića nakon pomirenja.

– Prebacim situaciju i za Zadrugoviziju koja je bila – rekla je Dalila. – J l’ ti mene zajeb***š? Je l’ smo mi posvađani? – pitao je Dejan. – Ti ne znaš da li si posvađan sa mnom – rekla je Dalila.

– Milane, ovo se ovde priča svaki dan. Imam pravo da se smejem – rekao je Janjuš.

– Apsolutno je iskrena, evo ja ti kažem koja nisam dobra sa njom – rekla je Sandra.

– Ja verujem Dalili kad ovo kažem – rekao je Đedović. – Ja njemu svaki put kažem da ne mogu da podnesem kad gleda u sto i kad me prati. Trudim se, priđem mu, nasmejem se i tako… Odgovarao je Ermini i drugima kad su loše komentarisali, da ti je sreća najbitnija i onda si ovakav. Ja mislim da on smatra da ja i dalje gajim emocije prema Caru, čak me je i pitao par puta da li je to završeno. Rekla sam mu da jeste, samim tim što ja nikada ne bih oprostila prevaru – nastavila je Dalila.

Dejan nije mogao da izdrži toliku iskrenost i zaplakao je.

– Ja neću ništa pričati – rekao je Dejan. – To je to, što ja ne mogu ovo…On to misli, ja mu kažem da se smejemo, ali se on onda vraća na Filipa – skočila je Dalila.

– Ona je ovo sve rekla iskreno. Dalila je od a do š rekla ono što je istina i ono što mi svi sa strane kažemo. Dalila je ovde razumno govorila i razumno je da taj odnos nema perspektivu. Milane, oni su preskočili sve vreme, preskočili su i ušli u vezu. Ona je veći odron od njega sada zato što je ovo rekla…Nek im puste klip kada je Dalila krenula da uhvati Cara za ruku i sve što je rekla ja to potpisujem – rekao je Đedović.

Dejan nije mogao da izdrži i otišao je u pušionicu, a za njim je došla i Dalila.

– Ja radim na sebi da ne upadam u depresiju, a imam mnogo veći razlog da budem u depresiji, povredila sam sve koje sam mogla da povredim – rekla je Dalila. – Ja kada bih sebi dao za pravo da se družim sa ljudima, a ja želim da probamo ponovo zbog svega što smo prošli. Ja sada sebe stavljam na rizik iako ne znam na čemu smo, i šta će biti. Ja ne mogu da dignem ruke od ovog odnosa a ti si išla na vantelesnu oplodnju, borila se, primala sve terapije. Ja sa ovom rizikujem, a nikada te ne bih vređao posle svega. Ja se stalno vraćam tebi, a ti ustaneš i kažeš kako te boli ku*ac da se trudiš – rekao je Dejan.

– Meni se desilo kao i tebi, znaš li ti koliko sam ja ponižena, mene je strah da izađem na ulicu. Za mene će se uvek vezati to ime. Ti nisi svestan moje boli – govorila je Dalila.

– Da li bi ti pričala sa mnom da se vaš odnos nije tako završio – upitao je Dejan. – Ne znam, da smo mi dobili dete, mi ne bismo ušli ovde – dodala je Dalila.

– Ti si nekada toliko hladna prema meni da ja ne znam gde sam – rekao je Dejan. – Ja nemam volju da sedim tu i da gledam u jednu tačku zbog tebe, a ne možemo mi imati bolji odnos nikako – rekla je Dalila.

Na kraju su ipak završili zajedno u krevetu. (kurir.rs)