NEVIĐEN HAOS! FILIP CAR LUPA NA VRATA I URLA! Traži da IZBACE Maju NAPOLJE! Zgromiće je ako je ne sklone, HRVAT pred pucanjem!

Showbizz

NEVIĐEN HAOS! FILIP CAR LUPA NA VRATA I URLA! Traži da IZBACE Maju NAPOLJE! Zgromiće je ako je ne sklone, HRVAT pred pucanjem!

Maja Marinković je u toku emisije trebalo da odgovori na pitanje kako se oseća kada je neko sa njom iz sažaljenja, što je nju pormetilo, pa je započela diskusiju sa Carem koji je javno morao da prizna svoje emocije.

Filip Car je otkrio kada mu ne prija Majino ponašanje u pojedinim situacijama.

– Kad se onako ponaša, naravno da mi se gadi. U tom momentu ne želim da je vidim i imam averziju. Ja volim neku drugačiju Maju, sebi da dozvoljava sve, a mene da sputava u svemu, e to mrzim. Ja znaM da bi ona mogla drugačije samo kad bi se potrudila. Mogao sam da opravdam njeno ponašanje napolju jer sam u par situacija bio ja krivac. Ja bih imao više prava da radim ovo što ona radi meni, a ne ona. Ona je meni podvojena ličnost, u jednom momentu slatka, velikodušna, a u drugom, mislim da to niko ne može da podržava. Ako se poromeni, a ako ne, bolje da se sklonimo – objašnjavao je Car.

Maja i Car su nastavili sukob u toku noći po celom imanju, pa je Filip u jednom momentu i krenuo da lupa na kapiju da odvedu Maju.

– A to ti hoćeš, da me diskvalifikuju? Ti meni pretiš?- vrištala je Maja, dok je gurala Filipa.

– Ne, ti meni pretiš!

– Pomerite mi se! – vritala je Maja dok je Miki Đuričić pokušao da smiri situaciju, a Car je lupao na kapiju.

– Da budeš normalna. J*bem ti Čorbu i Janjuša”, vikao je Car. (kurir.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=xG8_DNP9zHU&feature=emb_logo