Imali smo savršen brak, a onda se preko noći bajka pretvorila u pakao

Ispovijesti

Imali smo savršen brak, a onda se preko noći bajka pretvorila u pakao

Upoznali su se prije 15 godina i to je bila ljubav na pravi pogled. Ubrzo su se vjenčali i važili su za skladan par. “Voljeli smo se i bila sam sigurna da ništa neće moći da poljulja našu vezu”, rekla je Marija čiju priču prenosi portal infopult.info.

Godinu dana poslije vjenčanja smo dobili prvu bebu, a nakon dvije godine stigla je još jedna prinova. Dogovorili smo se da ja napustim posao i ostanem kod kuće kako bih čuvala djecu, jer je njegov posao napredovao. Mislila sam da je sve u najboljem redu sve do tog dana koji mi je cijeli život poremetio.

Došao je kući i rekao mi da je prihvatio jedan projekat u inostranstvu koji je trebao da mu donese veliku zaradu. Iako nisam voljela da budemo rastavljeni, složila sam se sa njim da je najbolja odluka da prihvati taj posao. Spakovala sam ga i ispratila na put, a onda se dogodilo ono najgore.

Ni traga, ni glasa od njega danima. Pokušala dam da nađem opravdanje za njegovo nejavljanje, ali ga nije bilo. Na kraju sam nazvala firmu u kojoj je radio gde su mi saopštili da ga nisu poslali ni na kakav put van zemlje i da je čak nedavno i dao otkaz u toj firmi. Malo je reći da sam bila u šoku.

Istina me je u tom trenutku jako zaboljela, za nešto tako nisam bila spremna. Saznala sam da me je ostavio u dugovima. Sa hipotekom i bez novca sa dvoje male djece, a on je sa ljubavnicom otišao u drugu zemlju. Od zajedničkog prijatelja sam saznala da je njegova porodica znala za sve i niko nije htio ništa da mi kaže, niti mi je neko od njih ponudio neku pomoć.

Moja porodica mi je pomogla, dala nam je krov nad glavom. Pomogli su mi oko dugova koje je on napravio.

Najteže od svega mi je palo što se nije udostojio ni da mi objasni zašto me je napustio i zašto na takav način. Otišao je kao poslednja kukavica, ne mareći čak ni za djecu. Nakon nekog vremena samo su mu stigli papiri za razvod.

Od zajedničkog prijatelja sam saznala da je stvorio novu porodicu negdje daleko. Da je po treći put postao otac jer mu je njegova ljubavnica rodila još jedno dijete.

Nastavila sam sa svojim životom, ali mislim da rane nikad neće zarasti. (novi.ba)