Pokušao da opljačka auto, a kad je shvatio čije je vozilo, proklinjao je dan kad se rodio (VIDEO)

Zanimljivosti

Pokušao da opljačka auto, a kad je shvatio čije je vozilo, proklinjao je dan kad se rodio (VIDEO)

Možemo da zamislimo šta se desilo

Kjan Šakuri, 29-godišnji instruktor kikboksa iz britanskog gradića Bedvorta, uspeo je pre nekoliko dana da sustigne provalnika koji mu je negde oko šest sati ujutro krao alat iz automobila.

Da li ga je propisno naučio pamet, nije hteo da otkrije, ali je britanskim medijima napomenuo da se razbojnik stisnuo i zaplakao u jednom trenutku kada ga je nakon otprilike 20 metara jurnjave dohvatio.

Šakuri nije bio jedina njegova žrtva te noći. Kikbokser je našao kod razbojnika pregršt drugih otuđenih stvari, ključeve od komšijine kuće, čak i božićne poklone poput parfema i čokolada.

@leightonbrady

DON’T STEAL TOOLS FROM A TOE 2 TOE KICKBOXERS HOUSE, This thief had a kickboxing lesson for free 😂 #dontsteal #tooltheft #tradesman #toolthief

♬ original sound – 𝐋𝐞𝐢𝐠𝐡𝐭𝐨𝐧 𝐁𝐫𝐚𝐝𝐲

Za list San rekao je da su mu provalnici već dvaput krali alat, te da je upravo to i bio razlog zašto je napokon postavio nadzorne kamere koje reagiraju na pokrete.

Mnogi korisnici interneta žle što nisu videli trenutke “srdačnog susreta” sa pljačkašem.

– Hej, nije pošteno. Trebalo je da ga dovučeš nazad ispred kamera da i mi vidimo batinanje – samo je jedan od mnogih sličnih komentara. (objektiv.rs)