SAZNALA GORKU ISTINU OD TETKE: Nije mogla da VERUJE za šta ju je MAJKA lagala, a plaši se i NJEGOVE reakcije

Ispovijesti

SAZNALA GORKU ISTINU OD TETKE: Nije mogla da VERUJE za šta ju je MAJKA lagala, a plaši se i NJEGOVE reakcije

Njen tata je u to vreme puno radio i ovaj šef je bio viđen kao najuspešniji čovek u gradu, ali nije očekivala da će biti i otac njenom bratu

Upravo sam saznala da brat i ja imamo različite očeve. To je godinama bila tajna u mojoj porodici. Bili smo na zabavi povodom proslave 60. godine mog tate, održanoj u otmenom hotelu kada mi je tetka otkrila istinu – napisala je jedna devojka za The Sun.

Naime, njena je mama imala aferu sa svojim oženjenim šefom nekoliko godina pre njenog rođenja. Njen tata je u to vreme puno radio i ovaj šef je bio viđen kao najuspešniji čovek u gradu, ali nije očekivala da će biti i otac njenom bratu.

– Tako sam ljuta na svoje roditelje što mi to nisu rekli. Ne znam šta da radim s ovom informacijom, ali osećam da moram s nekim razgovarati o tome. Trebam li razgovarati s roditeljima i reći bratu ili se pretvarati da se ništa od ovoga nije dogodilo? Ne znam ni zna li on istinu. Volim svog brata, ali hoću li mu reći da njegov tata nije moj tata? – nastavila je. – Žao mi je što ste morali ovako saznati. Uznemirujuće je saznati ove informacije kasnije u životu. Morate razgovarati sa svojim roditeljima. Možda su doneli odluku da vam ne kažu jer vam nisu hteli uzrokovati bol ili zbunjenost, a možda nisu hjeli da imate lošu sliku o mami – započela je psihoterapeutkinja Deidre.

– Vaš tata je bio otac vašem bratu u svakom pogledu. On je bio taj koji je bio uz njega dok je odrastao. Činjenica da mu nije rođeni otac to ne menja. Ipak tajne u porodicama su štetne i ako ste saznali istinu, verovatno će i vaš brat, ako već ne zna, saznati. Bilo bi mu daleko bolje da istinu sazna od roditelja nego od nekog drugog – zaključila je. (espreso.co.rs)