(VIDEO) Filip Car se obratio Maji nakon njene diskvalifikacije: Nevjerovatno šta je sve izgovorio!

Showbizz

(VIDEO) Filip Car se obratio Maji nakon njene diskvalifikacije: Nevjerovatno šta je sve izgovorio!

Filip Car obratio se Maji Marinković, koja je diskvalifikovana iz “Zadruge” zbog povreda koje mu je nanijela tokom žestoke tuče.

– Ovo je bolje i za mene i za tebe. Mnogi su mi rekli da si govorila da želiš da odeš odavde, a govorila si i meni sto puta. Kada sam htio na normalan način da pričam o tome mislila si da želim da ostanem sam. Svjesna si da si ostala ovdje sa istim ponašanjem ne bi uradila ništa već bi samo stvorila probleme, jer si radila kažnjive stvari. Žao mi je što nikome ne mogu da objasnim ovdje koliko si ti ustvari mnogo bolja napolju.

– Čak i kada se desi ludilo, nikada nisi ovakva. Vjerujem da su sve ove godine uticale na tebe i ovaj zatvoreni prostor. Ja te razumijem jer sam ovdje evo drugi put. Nemoj se uništavati, idi i rješavaj ono što moraš – govorio je Car i nastavio:

– Znaj da mislim na tebe i misliću. Ako nešto loše radim ili napravim, ne uzimaj za ozbiljno, ja znam ovdje ko je kakav. Molim te zbog sebe, zbog svog oca i majke, molim te da dođeš sebi i sa moje strani oprosti za sve. Imam veliku grižu savjesti zbog svega.

– Juče kad su mi zamjerili ponašanje prema tebi mi nije bilo dobro. Samo je bijes govorio iz mene, to treba da znaš. Znam da su i moji ljuti na mene zbog svega, a na sve to mi ti staneš na mozak i eto… Znaš koliko te volim, moglo je sve ovo drugačije. Nadam se kad izađem napolje da ću te vidjeti nasmijanu i dobru onakvu kakvu sam te upoznao. Nemoj se liječiti po kafanama, to nije dobro. Tražim te po krevetu, gledam gdje si i iz kog ćeš kutka izaći. Osjećam da misliš na mene non stop. Nadam se da neko ovo sluša i da će doći do tebe. Fališ mi, nedostaješ mi, krivo mi je i volim te i osjećam se bezveze… – govorio je Filip. (ekskluziva.ba)