(VIDEO) CAR RADI SVE DA SE POMIRI SA DALILOM! Molio je da ga POGLEDA, dodirivao, Dragojevićka otkrila koliko joj NEDOSTAJE! E, moj Deki!

Showbizz

(VIDEO) CAR RADI SVE DA SE POMIRI SA DALILOM! Molio je da ga POGLEDA, dodirivao, Dragojevićka otkrila koliko joj NEDOSTAJE! E, moj Deki!

Filip Car došao kod Dalile Dragojević u izolaciju i odmah krenuo da komunicira sa njom. Car je na sve načine pokušavao da dodvori Dalili kako bi se pomirio sa njom:

– Dakice, daj mi upaljač – rekao je Car. – Ne dam – rekla je Dalila. – Kako te nije sramota, daj mi upaljač, okreni se prema meni – rekao je Car i okretao Dalilu prema sebi.

– Nemoj da me diraš, nemoj da me otkrivaš, bolesna sam, ostavi me na miru -rekla je Dalila.

– Maločas mi govoriš pijandurom, okreni se bitango ka meni, sram te bilo, okreni se bre – govorio je Car i okretao Dalilu ka sebi.

– Nema ništa od toga što radiš, ne nadaj se, ti nisi normalan, ostavi me da spavam – rekla je Dalila.

– Meni nemoj to, ja te znam u zrno, bitango – vikao je Car. – To može da ti prođe kod nekog drugog, to tvoje vikanje na silu – rekla je Dalila.

– Slušaj me, bitango – rekao je Car i seo pored Dalile, dok ga je ona gurala sa kreveta. – Nemoj meni te fore, da se smeješ ispod pokrivača. Ti nisi normalna žena, obraćaš mi se namerno kao grejalica, kao pokrivač – rekao je Car.

– Ja nisam upoznala dosadniju osobu od tebe, i nekog kao tebe, ostavi me na miru – govorila je Dalila.

– Da ti ja kažem nešto, ovde nema seljacizma, znaš ti kakav sam ja. Koga ti lažeš – nastavio je Car. – Kako te nije sramota, Maja je ovde spavala pre tri dana, a ti si već danas doveo drugu da se vataš sa njom i da joj guraš prste – rekla je Dalila.

– Filipe skloni se od mene, seljačino jedna – rekla je Dalila. – Ja sam seljak, a ti si nula – rekao je Car i pokušao da poljubi Dalilu koja ga je odgurnula. – Ja moram da ti kažem još ovo, i više neću – rekao je Car Dalili deseti put ali nikako nije završavao.

– Ja Dalilu poznajem, ja je upoznao, došla kao baba, a onda posle mene postala devojka. Toliko si zarazna, a umeš da izazoveš tugu kod svih, a alava si, grozna, a sa mnom to nije bilo. Meni je Đedović rekao da patiš, meni je bilo teško – rekao je Car.

https://www.youtube.com/watch?v=fBZWBtrEB1Q&feature=emb_logo

– Meni je najbitniji razgovor sa Dejanom, ti mi nisi bitan, makni mi se – rekla je Dalila.

– Nije ti potreban razgovor sa mnom, niti bilo šta sa mnom, ti ne pričaš o meni – upitao je Car.

– Ja ne pričam o tebi, ne nadaj se – rekla je Dalila.

– Ja ću je*at mamu onome koji mi govori da ti želiš da pričaš sa mnom – dodao je Car. – Meni je samo krivo što nismo ostali prijatelji posle veze, mogli smo to mnogo bolje – rekla je Dalila. (kurir.rs)