DEJAN BEZ REČI POSMATRAO BRUTALNU SVAĐU DALILIE I CARA! Dragojevićka zaratila i sa Irmom, trese se BELA KUĆA! (VIDEO)

Showbizz

DEJAN BEZ REČI POSMATRAO BRUTALNU SVAĐU DALILIE I CARA! Dragojevićka zaratila i sa Irmom, trese se BELA KUĆA! (VIDEO)

Nakon raspodele budžeta vođe Stefana Karića, u rijalitiju “Zadruga 5”, nastao je opšti haos nakon izlaganja Filipa Cara. Car je zamerio Dejanov budžet, a Dalila se posvađala sa prijateljicom Irmom.

– Ja ću da krenem od svog budžeta. Ja smatram da je srednji budžet ispravan za mene, da je naše drugarstvo upravo za srednji budžet, nismo ni nešto vrhunski, ni nešto loši. Korektan je srednji i ja bih tebi dao srednji. A druga stvar, ove godine si u sretnoj vezi, nisi ušao kao slobodan momak, tvoje učešće je drugačije, odabrao si da budeš komentator, relativno si dobar u tome. Ali ti zameram na ovoj podeli budžeta, mnogao si mnogo više da kažeš. Prema nekim ljudima je trebalo da budeš iskreniji. Onda ne volim kad neko deli budžete da bi video reakciju. Mogao si da daš onda Mensuru ili Mići, a ne Krletu – rekao je Car.

– Krle i ja jedemo zajedno, njegovo je koliko je i moje, ne mogu da vidim njegovu reakciju po novcu – odgovorio je Karić.

– Meni je to nelogično, nikad nekome sa kim sam najbliži ne bih dao mali budžet. Kad sam video da si Dejanu dao 4.000 dinara, znam da nisi iskren, ne znam šta si napravio sa tim. To mi je sulud budžet – pričao je Filip.

– On je rekao da je dao ljudima koji su ga ispoštovali za slavu, ove balade – uskočila je Dalila.

– Na te balade si ti otplesala – rekao je Filip.

– Ko te j*be – odbrusila je Dalila.

– Pa evo, tebe j*be, čim si prokomentarisala – rekao je on.

– Jaoj, nikad neću prestati da se kajem – nastavila je ona.

– Prekjuče si plakala i govorila neke reči, ali polako. Mislim da Dejan nije kriv za onaj konflikt na slavi, ali… – pričao je Car.

– Ti si prvi pričao da ćeš da podaviš ljude kao mačiće, ti bi napravio sledeći konflikt, pa si došao da bacaš tanjire. Jesi naveo tri osobe juče i rekao da bi Gruju, ne znam koga i ovog derpea, a mislio si na Dejana. Ti si najveći lažov koji je kročio u Zadrugu. Mrmljaš u bradu, ćutić kao p*čka kad Mensur priča, zaletiš se, čim vidiš obezbeđenje, odmah: “AU”. Ti si najveća šlihtara Stefanu Kariću. Ti ćeš da podaviš kao mačke, a mačaka se plašiš – urlala je Dragojevićka.

– Bebo, bebice… Tvoje mačke se ne plašim! – rekao je Filip.

Irma Sejranić je u međuvremenu ustala i pomenula događaje sa slave, pa ponovo potkačila Dejan Dragojevića, na šta je i Dalila reagovala.

– Svaki put kad budeš ustala mene da komentarišeš, ja ću ti zatvoriti usta. Mene nemoj da braniš! Ne možeš da me nabijaš s k*rca na k*rac – urlala je Dalila.

– Naravno da neću, ti si folirant! Juče si me ućutkavala kao jer je slava, a nije ti posle bio problem u pušionici. Klošarko lažljiva. Volim te, ali lažeš – odbrusila je Irma.

– Evo, posvađale se sestre. A ti, Dalila, kada me pogledaš u oči i kažeš istinu, tek tada ćemo pričati… Do tada skakati bezveze… Nisam rekao da je problem u Dejanu, nego mi je nelogično da Stefan da Dejanu 4.000 dinara – govorio je Car.

– Čovek je rekao da ostaje pri istom stavu, ali da daje ovako zbog poštovanja – odgovorila je Dalila. (kurir.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=uI6-2HHBhVA&feature=emb_logo