Bliznakinje se ne razdvajaju ni sekunde, imaju istog DEČKA i detaljno opisuju čak i intimne odnose s njim

Zanimljivosti

Bliznakinje se ne razdvajaju ni sekunde, imaju istog DEČKA i detaljno opisuju čak i intimne odnose s njim

Tvrde da istovremena trudnoća nije nemoguća i čine sve da im to uspe

Jednojajčane bliznakinje Ana i Lusi Desink (35) iz australijskog Perta otkrile su nameru da žele da zatrudne u isto vreme sa svojim zajedničkim verenikom.

Njih dve tvrde da su “najidentičnije blizanakinje na svetu”, u svemu su sinhronizovane kao švajcarski sat, pa tako imaju i istog partnera Bena Birna, sa kojim žele da sinhronizuju trudnoću.

Anu i Lusi verovatno ni rođena majka ne može da razlikuje, a za to su se baš potrudile do krajnjih granica – od pridržavanja istih dijeta i rutine vežbanja, pa sve do merenja količine hrane koju jedu kako bi se uverile da je potpuno ista.

Takođe su potrošile skoro 250.000 dolara na kozmetičke tretmane, uključujući implantate gr*di i obrve.

O svojim životima govorile su i u rijaliti seriji američke TLC mreže, “Ektreme Sisters”.

Otkrile su na koji način pokušavaju istovremeno da zatrudne u i rekle da imaju određenu temperaturu u isto vreme svakog jutra kako bi saznali da li ovuliraju. Nedavno su saznali da su najplodnije u isto doba meseca.

– Naučili smo sa interneta da kada vam temperatura poraste dolazi do ovulacije. obe imamo identičnu temperaturu za tri stepena višu – rekla je Lusi u nedavnom video snimku na Jutjubu, kada su očitale telesnu temperaturu.

Za sestre je veoma važno da zatrudne u isto vreme jer sve vole da rade zajedno, od kupanja, do odlaska u toalet.

– Vi to nazovite kako hoćete, ali mi se nikada ne rastajemo. Mislim da ne bismo funkcionisale jedna bez druge. Imamo anksioznost zbog razdvajanja. Vezani smo jedno za drugo – navela je Ana u jednom intervjuu za Njujork Post. (objektiv.rs)