Šef im saopštio LOŠE VESTI, a onda se desio veliki PREOKRET: Plakali su kao kiša, ali od sreće (VIDEO)

Zanimljivosti

Šef im saopštio LOŠE VESTI, a onda se desio veliki PREOKRET: Plakali su kao kiša, ali od sreće (VIDEO)

Svega nekoliko trenutaka bilo je potrebno od potpunog očaja do neizmerne sreće

Dvojica farmera iz Meksika nisu mogla da ne iskažu emocije nakon divnog gesta njihovog poslodavca koji im je uručio veliki bonus za božićne i novogodišnje praznike, ali ih je takođe prethodno doveo i do očaja.

Kako prenose tamošnji mediji, pretpostavljeni ih je okupio kako bi im se zahvalio na radu tokom prethodne godine, ali i obavestio o “lošim vestima” – da zbog pandemije i loše situacije u firmi neće dobiti ni bonus, a ni platu pred praznike.

To je izazvalo tugu kod zaposlenih, naročito zbog toga što su sve nade polagali u bonus za Božić kako bi ugodne trenutke proveli sa svojim voljenima i kupili im prikladne poklone.

Bili su utučeni do te mere da su im oči bile pune suza, a čovek u plavoj majici po imenu Nikolas, prekrio je lice kako se ne bi videlo da plače.

Nadređeni je sve to snimao, a nakon što ih je propisno isprepadao, odlučio je da im saopšti sjajne vesti, nakon čega se celokupna situacija promenila.

Zamolio je Nikolasa da otvori kesu sa slatkišima, u kojoj se nalazilo čak 30.000 meksičkih pezosa (oko 1.300 evra), prenosi Kalle Blue radio.

– Znam da ste se trudili tokom čitave godine. Ovo je za vas. Živeli ste za ovaj bonus, sada uživajte. Tu je i vaučer za putovanje za celu porodicu na nedelju dana – kazao je šef, nakon čega je usledilo još suza, ali ovog puta, radosnica. (objektiv.rs)