IMAM AFERU SA 13 GODINA MLAĐIM KOMŠIJOM: Dok im se deca zajedno igraju u dvorištu, oni koriste priliku da budu INTIMNI!

Ispovijesti

IMAM AFERU SA 13 GODINA MLAĐIM KOMŠIJOM: Dok im se deca zajedno igraju u dvorištu, oni koriste priliku da budu INTIMNI!

Anonimna žena poslala je mejl u kome je napisala da se viđa sa svojim komšijom, kao i da njihova afera traje već godinu dana.

-Kada se naša jeca igraju u dvorištu, ja skakućem okolo sa svojim komšijom u njegovom krevetu. On ima 32 godine i samohrani je otac devojčice od devet godina. Ja sam udata žena od 45 godina i imam tri ćerke – napisala je jedna žena za “The Sun”.

Naime, kako je objasnila, tokom pandemije, preselili su se u novu kuću. Bila je iscrpljena, radila je puno radno vreme i sređivala kuću i brinula o deci. Pa kad je videla oglas za bolje plaćen posao koji se radi od kuće, odlučila je da se prijavi.

– Kada sam rekla svom mužu da sam dobila posao, bio je toliko razočaran i manje zainteresiran za mene, a više za svoj mobilni. Međutim, komšija je bio jako uzbuđen zbog mene i pozvao me je da proslavimo uz piće. Naš razgovor se brzo pretvorio u flert, a zatim i u s*ks. Sada, naša veza traje već godinu dana – nastavila je.

– Možete da izgubite sve ako imate aferu. Ako se ne slažete sa svojim mužem, onda je vreme da se pozabavite time, umesto da trčite u zagrljaj nekog drugog. Pronađite miran trenutak da mužu kažete da biste želeli da se on više zanima za vas i setite se zašto ste u braku. Predložite neke večeri u kojima on pomaže s devojčicama, a onda imate zajednički obrok, bez mobilnih – odgovorila joj je Deidre. (kurir.rs)