Konobarica otkrila kako je postala SPONZORUŠA: Platio mi je 230.000 dinara za jednu PORUKU

Zanimljivosti

Konobarica otkrila kako je postala SPONZORUŠA: Platio mi je 230.000 dinara za jednu PORUKU 

Devojka kaže da u početku nije htela takvu vezu, ali se onda sve promenilo

Konobarica iz Amerike pohvalila se kako može da zaradi celu platu tako što šalje poruke starijem muškarcu.

Bejli Hanter (21) je iznenada dobila 2.200 dolara od svog sponzora u zamenu za slanje jedne poruke, a u ispovesti na TikTok-u je otkrila kako je izgledala trogodišnja veza sa njim.

Bejli kaže da u početku nije htela da bude sponzoruša, ali je služeći jednog muškarca i devojku koju je doveo primetila da se između njih dvoje dešava nešto tog tipa.

– Odmah sam primetila da je to bio odnos sa sponzorom, ali je ne osuđujem. Uzmi svoj novac devojko. Onda sam krenula da pričam sa njima, a kada su otišli ostavio mi je bakšiš od 100 dolara na račun od 40 i svoju vizit kartu – rekla je Bejli.

Ne uspevajući da mu zahvali na ogromnoj napojnici pre odlaska, Bejli je htela da pošalje poruku na broj sa vizit karte.

– On je rekao “Ne, ti si neverovatna, zaslužila si napojnicu. Kada sledeći put da radiš? Želim da svratim” – objašnjava dalje Bejli.

Oduševljena mogućnošću da uzme još para Bejli je pozvala čoveka da dođe kad god želi, a on joj je rekao da želi da kupi kafanu u kojoj radi.

– Kad god bismo se dopisivali, to bi bilo super ležerno, izjadala bih mu se kao bilo kom prijatelju – objašnjava Bejli.

Gradeći odnos sa muškarcem, Bejli je počela da mu se poverava o ličnim problemima.

– Žalila sam se da imam kuću i da mi se aparati kvare. Mašina za pranje sudova mi se pokvarila istog dana kada i mašina za pranje veša i morala sam da kupim oba ta uređaja – rekla je ona i žalila se da je morala da uzima dodatne smene kako bi porila troškove.

Ali njeni problemi sa novcem brzo su nestali kada joj je muškarac poslao novac za belu tehniku, a da ona nije ni pitala. Međutim tu nije bio kraj i on je, kako kaže, nastavio da joj šalje novac na račun.

– Ovo je trajalo tri godine, a onda je jednog dana on rekao da želi da me izvede na sastanak – rekla je konobarica i pristala na noćni izlazak.

Ubrzo je počeo da je zasipa skupocenim poklonima i to je trajalo sve dok se nije iselila iz Indijane.

Međutim, osladio joj se ovakav život i počela je na sajtu za sponzoruše da traži novog muškarca da je razmazi. (objektiv.rs)