Krila da ima dečka i da ga dovodi u stan: Odalo je nešto zbog čega je pojeo BLAM pred roditeljima

Ispovijesti

Krila da ima dečka i da ga dovodi u stan: Odalo je nešto zbog čega je pojeo BLAM pred roditeljima

Nekoliko nedelja bila je kažnjena

OnlyFans model Dezira Rejčel (21) otkrila je kako su se njena prva s*ksualna iskustva završila katastrofalno i da je zbog toga danima, pa i mesecima bilo sramota pred porodicom.

Ona je na svom TikTok profilu podelila sa pratiocima kako je izgubila nevinost, ali i to da roditelji nisu znali ni da ima dečka, a ni s*ksualne odnose sa njim.

– Tih dana smo imali odnose kod mene u stanu, a sve iskorišćene kondome bacala sam u wc šolju kako ih moji roditelji ne bi videli u đubretu. Ništa nisam razmišljala sa svojim 13-godišnjim mozgom, bolje je bilo da sam uvila u maramicu ili toalet papir. Ovako, nakon četiri meseca polja se zapušila – navela je Rejčel.

Kada je njena majka primetila da voda slabo ide i da je šolja zapušena, pozvala je vodoinstalatera, a onda otkrila bolnu istinu za svakog roditelja maloletnog deteta.

Vodoinstalater je obavio intervenciju i nakon toga danima se nije potezala tema o zapušenoj šolji.

Kada se Rejčel činilo da je “preživela”, usledio je hladan tuš.

– Posle nekoliko dana mama je pitala hoće li neko da kaže ko je bacao kondome u wc šolju… Pogledala sam u brata, a on je odgovorio da ne koristi kondome i da objasnim pred svima šta je bio razlog začepljenja, što me je prilično izblamiralo. Osim toga, nedeljama sam bila kažnjena – kazala je devojka.

Komentari njenih pratilaca bili su raznoliki, a mnogi su smatrali da je prilično rano izgubila nevinost i da su neki od njih sa 13 godina čitali “Dnevnik mršavog deteta”. (objektiv.rs)