Osetila da joj se bliži kraj, pa uradila nešto PREDIVNO za ćerku: Iza ovog osmeha krije se tužna priča

Ispovijesti

Osetila da joj se bliži kraj, pa uradila nešto PREDIVNO za ćerku: Iza ovog osmeha krije se tužna priča

Učinila je sve da joj ćerka bude srećna

Majčina ljubav nema granice, čak i ako to znači da roditelj mora da napravi bilbord usred njujorškog Tajms Skvera da bi njegova ćerka pronašla željenu ljubav.

Tako nešto uradila je Bet Dejvis (61) iz Bostona, kojoj je prvi put dijagnostikovan rak d*jke.

Lečila ga je hemoterapijom i dobro joj je išlo, ali  je otkrila da su joj se ponovo pojavile metastaze, koje su zahvatile i kosti i svesna je bila već tada da joj nije ostalo mnogo od života.

Dejvis je, kako kaže, osetila hitnost da pomogne svojoj ćerki Moli da pronađe ljubav svog života, pa je uz ćerkinu saglasnost na bilbord na Tajms Skeveru postavila Molin profil sa aplikacije za sastanke Vingman kako bi se javio zanteresovani muškarac.

U tome je veliku ulogu imala i Tina Vilson, osnivač Vingmana, koja je čula za tužnu porodičnu priču.

Dejvis je za CNN istakla da je bila inspirisana da se fokusira na ljubavni život svoje ćerke dok je živela sa rakom jer želi da je vidi srećnu.

– Moli je oduvek nesebično provodila mnogo vremena sa nama, uključujući odsustvo da bih odletela na Novi Zeland prošle godina kada mi je postavljena dijagnoza, a takođe je Moli, kao i mnogi mladi ljudi, imala svoj društveni život koji je prekinut. Zaista sam želela da joj pomognem da nađe nekog posebnog – kazala je Bet.

Ona dodaje da Moli zaslužuje ljubav svog života jer se radi o dobroj i pozitivnoj osobi koja o svemu razmišlja optimistično.

– Ona zaista vidi dobro u ljudima i zaista se trudi da svakome koga dotakne učini boljim. Ona je pametna i veoma zabavna, voli šale i ne shvata sebe previše ozbiljno. Naporno radi, ali uvek pokušava da to uskladi sa zabavom, i ja se tome zaista divim – dodala je majka.

Bet Dejvis kaže da bi volela da zna da će Moli imati dobrog životnog partnera koji će je voleti i uvek stavljati na prvo mesto.

Moli (30) kaže za CNN da joj ne smeta mamin trud, a idealan partner za nju bi bio neko ko je komunikativan i ko bi je stalno zasmejavao.

– Moji mama i tata se oslanjaju jedno na drugo. To je takođe ono što tražim – zaključila je Moli. (objektiv.rs)