MOGLA JE DA OSLEPI I UMRE: Devojka doživela PRAVI HOROR, majka ju je ODMAH ODVELA U BOLNICU, STRAVIČNA DRAMA!

Ispovijesti

MOGLA JE DA OSLEPI I UMRE: Devojka doživela PRAVI HOROR, majka ju je ODMAH ODVELA U BOLNICU, STRAVIČNA DRAMA!

Prema rečima ove devojke, svojim iskustvom želi da pokaže mladim devojkama kako zbog trenutog hira, sebi ali i drugima mogu da upropaste život

Verujemo da izreka “mladost-ludost” nije nastala tek tako. Mladi, a posebno oni u tinejdžerskom dobu misle da znaju mnogo više od roditelja, pa čak i za one dobronamerne savete misle da su loši i suvišni.

Čejn Vik Vest (14) nije želela da posluša savet svoje majke, pa je bez njenog znanja otišla u kozmetički salon kako bi kanom potamnela obrve i trepavice.

Ali, ova mlada devojka nije ni slutila da će sebi priuštiti iskustvo koje će pamtiti kraja života. Naime, Čejn je posle nekoliko sati od tretmana osetila, kako kaže, blago peckanje u očima i na obrvama, a ubrzo su joj se oči zatvorile i natekle.

Njena majka Rija ju je odmah odvezla u bolnicu, gde je Čejn dobila terapiju i ubrzo je poslata kući.

Međutim, njeno stanje se pogoršalo u toku noći, jer je grlo počelo da otiče, a oči su bile toliko natečene da devojka nije mogla ni da ih otvori.

Sledećeg jutra Rija je ponovo odvela kćerku u bolnicu, a lekari su joj rekli da Čejn ima sreće što je živa.

– Doktori su rekli da sam mogla da izgubim vid i umrem. Veoma sam se uplašila – rekla je ova devojka i opisala kako je njeno lice izgledalo dan posle kozmetičkog tretmana:

– Pojavili su se bolni plikovi, dlačice sa obrva i trepavica su počele da otpadaju, oči su mi bile natečene i žute, a o bolovima neću ni da pričam.

Prema rečima ove devojke, svojim iskustvom želi da pokaže mladim devojkama kako zbog trenutog hira, sebi ali i drugima mogu da upropaste život.

– Doktori su rekli da duži vremenski period ne smem da se šminkam, a zbog alergijske reakcije je počela i kosa da mi otpada. Devojke, slušajte roditelje, uradite test na alergije i čuvajte svoje zdravlje – zaključila je ova devojka. (espreso.co.rs)