Ono što je otac uradio ćerki izazvalo ŠOK: Majka podelila jeziv vaspitni metod – usledila LAVINA reakcija

Zanimljivosti

Ono što je otac uradio ćerki izazvalo ŠOK: Majka podelila jeziv vaspitni metod – usledila LAVINA reakcija

Iako se nije slagala sa takvim vaspitnim metodom, nije uspela da ga spreči

Jedna mama je nedavno rekla za Reddit forum da je njen muž njihovoj 14-godišnjoj ćerki srušio vrata spavaće sobe, što joj je onemogućilo da ignoriše njegovo pravilo da ne zatvara vrata sobe.

Iako se nije slagala sa takvim vaspitnim metodom, nije uspela da ga spreči, pa je tinejdžerki ostao samo okvir na ulazu u sobu, kako bi tata mogao da je drži na oku.

– Moj muž smatra da deca do 18 godina, odnosno dokle god se brinemo o njima, nemaju pravo na privatnost – rekla je anonimna žena i dodala da zbog njegovih uverenja pati i njihova veza.

– Mislim da tinejdžeri treba da imaju malo slobode, naravno ne toliko da su van naše kontrole, već bar toliko da ponekad mogu da budu sami u privatnosti svoje sobe.

I kako kaže bliži se Božić i ćerki rođendan, iskoristila je priliku dok je muž bio na putu i ​​vratila devojci vrata; ali je to samo povećalo tenzije između supružnika.

– Rekao mi je da takve odluke ne treba da donosim sama i da ne poštujem njegov autoritet, pa više ne spava u našem krevetu već se preselio u dnevnu sobu – požalila se ona.

– Moje pitanje je zašto ste toliko dugo u braku sa muškarcem koji se tako ponaša prema vašem detetu? – napisao je jedan korisnik Reddita i dodao da su “vrata veliki problem, ali očigledno imaju i veća”…

– Po meni je uklanjanje nečijih vrata i ukidanje privatnosti poniženje – napisao je jedan korisnik, dodajući da je, bez obzira na vaspitanje i uverenja čoveka, to vrsta nasilja nad detetom, prenosi The Sun. (objektiv.rs)