Trudnica primetila jezive IZRASLINE u obliku zmije na ruci: Sada zna gde je POGREŠILA (FOTO)

Zanimljivosti

Trudnica primetila jezive IZRASLINE u obliku zmije na ruci: Sada zna gde je POGREŠILA (FOTO)

Buduća majka je prvo mislila da je u pitanju obična iritcija kože, ali je na kraju morala kod lekara

Trudnica sa Floride užasnula se kada je videla kako na njenoj novoj tetovaži rastu odvratne bradavice.

Džejd Harvi (20) je na podlaktici istetovirala zmiju i u početku je mislila da je u pitanju samo iritacija kože. Međutim “grudvice” su nastavile da rastu, prateći konture slike.

Na kraju je odlučla da ode kod lekara jer su bradavice bile sve veće i veće. Tamo su morali da joj “spale” izrasline tečnim azotom.

– Nije ličilo ni na šta što sam ikada videla. Mislila sam da je to samo reakcija kože izazvana trudnoćom. Pazite gde ćete se tetovirati! – poručila je ona, prenosi Dejli Mejl

Džejd se tetovirala nakon inspirisana fotografijama zmija na internetu. Iako je bila zadovoljna primetila je da je to urađeno blizu već postojeće bradavice kod zgloba na ruci.

– Nikada nismo razgovarali o tome, a znala sam da je bradavica tamo, znala sam da je tatu majstor to video, ali ni on nikada ništa nije rekao – rekla je ona Džejd.

Dok joj je stomak normalno rastao, rasle su i bradavice i to na “repu” tetovaže.

– Bila sam u bazenu i mislila sam da je sunce izazvalo da tetovaža bukne – rekla je Džejd.

U početku nije ništa preduzimala jer je ništa nije bolelo, ali je stanje nastavilo da se pogoršava i nakon porođaja.

Konačno je odlučila da poseti doktora koji joj je savetovao da ih ukloni, koristeći kremu ili spaljivanjem. Odlučila se za drugu opciju.

– Osećao sam se kao da mi prži kožu! Kao da mi je baklja bila pored ruke ili da držim suvi led. Nije bilo zabavno! – rekla je novopečena majka.

Kako navode stručnjaci, bradavice se mogu proširiti na tetovaže koje se rade u njihovoj blizini, a hormoni trudnoće dodatno pogoršavaju stanje. (objektiv.rs)