CAR OKRIVIO DALILU ZA DEJANOV SLOM! Filip priznao ono što NE SME DA KAŽE pred zadrugarima: On je čudak, a ona KVARNA! (VIDEO)

CAR OKRIVIO DALILU ZA DEJANOV SLOM! Filip priznao ono što NE SME DA KAŽE pred zadrugarima: On je čudak, a ona KVARNA! (VIDEO)

Filip Car komentarisao je sa Saletom Luksom jezive scene ponašanja Dejana Dragojevića, nakon njegove svađe sa Dalilom Dragojević.

– Tara mi je govorila da plače, ja sam je uzeo za ruku i pitao zbog koga plače. On je čudak, ali ona je kriva. Neću to da govorim za stolom, napašće me svi – govorio je Car.

– Ona ga je najstrašnije napala u pušionici – dodao je Luks.

– Imaju kvarne fore i on, a i ona… Isti su, bezobrazluk i takmičenje ko će koga više da uništi, a ja ne treba da ih primećujem. Ispadnem kao neko ko počačka i napravi haos, ne treba mi to u životu. Treba da se sprdam sa ostalim curama, ne treba mi on na duši – nastavio je Car.

– On je dečko za ludačku košulju – istakao je Luks.

– Ona nije loša, ali je kvarna. Saćuvaj me Bože takve žene, nisu ni druge bile nešto. Ovaje upakovana, pametna, inteligentna, dobra, a u stvarno dno dna. Čovek popio ona se sa njim prepucava. Sve je znala i priklonila mu se, na džoistik radi od njega idiota. Vidi da je labilan, neka prestane da mu trujemoza. Žena ne prestaje, odgovara joj ovo – opleo je Car. (kurir.rs)

scroll to top