Imala odnose sa PSOM i sve snimila: Kad joj je policija proverila računar, zatekla je novi HOROR

Svijet

Imala odnose sa PSOM i sve snimila: Kad joj je policija proverila računar, zatekla je novi HOROR

Ovog puta nije izbegla zatvor

Kler Gudijer (60) iz britanskog Noriča određena je zatvorska kazna nakon što je priznala da je imala s*ks sa psom dok je bila pod dejstvom kok*ina, a posedovala je i fotografije ovog neviđeno odvratnog incidenta.

Ona je u ovom boelsnom činu učestvovala sa još nekoliko odraslih osoba, a sudija Stiven Everet je ovo delo opisao kao “odvratno” i “pokvareno”, odredivši joj 20 meseci zatvora.

Gudijer je, takođe, već dva puta osuđena za posedovanje nepristojnih slika dece, ali je tada nekim čudom, neobjašnjivo izgbegla sankcije.

Sudija je kazao da je imala “neverovatnu sreću” što je u ranijim slučajevima izbegla da bude zatvorena iza rešetaka.

Tužilac Polinus Barns rekao je da je policija došla u njen dom kako bi izvršila rutinsku proveru žene koja je doživotno na registru s*ksualnih prestupnika.

Policajci su uzeli laptop koji je sadržao dokaze da je Gudijer pretraživao internet u potrazi za “sadržajem o zverstvu”, prenosi Miror.

Kada je potpuna analiza završena oko dve godine kasnije, ispostavilo se da su skrivene fascikle sadržale 31 nepristojnu sliku Kler Gudijer koja učestvuje u s*ksualnom činu sa psom alzaške rase.

– Gudijer je priznala da poseduje slike. Rekla je da je maštala o tome dugi niz godina i nakon što je o tome razgovarala sa ljudima u Noriču, stupila je u kontakt i sa još nekoliko osoba u Bornmutu. Tamo je otputovala  i učestvovala u s*ksualnom činu sa drugim ljudima i alzaškim psom – naveo je Barns.

Prilikom njenog hapšenja policija je u njenoj torbici pronašla još jedan USB sa istim slikama, kao i tri do pet grama kok*ina.

Kada je počinila s*ksualni čin sa psom , Gudijer je takođe prekršila nalog o uslovnoj kazni zbog maloletničke po*nografije.

Njen branilac Sajmon Mils naveo je da je 60-godišnjakinja uvek bila “iskrena i poštena” i da se s poštovanjem odnosila prema uslovnoj kazni. On je pozvao sudiju da je oslobodi zatvora i da razmotri još jednu uslovnu kaznu.

Kako prenose britanski mediji, Gudijer je jecala na optuženičkoj klupi kada joj je izrečena presuda od 20 meseci zatvora. (objektiv.rs)