KAKO JE LEPA BRENA ZA 4 DANA SKINULA 3 KILOGRAMA: Folk diva ima i sjajan trik koji zavarava glad! (JELOVNIK)

Showbizz

KAKO JE LEPA BRENA ZA 4 DANA SKINULA 3 KILOGRAMA: Folk diva ima i sjajan trik koji zavarava glad! (JELOVNIK)

Pročitajte kako je pjevačica skinula kilograme

Pjevačica Lepa Brena se tokom pandemije korona virusa potpuno okrenula zdravom načinu života i za kratko vrijeme uspjela da skine višak kilograma.

Potpuno sam se posvetila sebi, i to poslije 40 godina. Nikada nisam imala pauzu dužu od mjesec dana, pa nisam mogla da vodim računa o ishrani, jer često nisam bila kod kuće. Sada sam iskoristila priliku i da se odmorim, ali i da promijenim ishranu – ispričala je Brena i otkriva šta je sve izbacila sa jelovnika.

– Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osjećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspjela sam i Bobu da “navučem” na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspio je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma. Brena je nedavno bila sa suprugom Bobom Živojinovićem u Tajlandu, gdje su nekoliko dana bili na strogom režimu.

– Na Puketu smo Boba i ja bili na detoksikaciji. Četiri dana smo jeli samo povrće za doručak, ručak i večeru. Osjećala sam se odlično, imala sam puno energije. Baš sam zadovoljna! Osim zdrave ishrane, Brena je unijela i neke druge novine u život.

– Redovno treniram, i to mi baš prija. Nije mi toliko bitno kako ću izgledati koliko da se dobro osjećam i budem poletna. Sada sam spremna za nove radne pobede. Jedva čekam ponovo da nastupam, a ove godine ću svima prezentovati i biznis koji sam pokrenula tokom pandemije, a kom će se najviše obradovati žene. Ovaj način života mi je pomogao da iznjedrim neke nove ideje, koje sam pretočila u posao. „Resetovala” sam se i sada mogu ponovo da radim punom parom – rekla je Brena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Evo šta jede Lepa Brena:

Doručak: Smuti od zelenog čaja!

Ručak: Grilovano povrće i zelena salata Večera: Potaž od bundeve

TRIK SAVJET

Kada ste gladni popijte čašu vode ili čaj od đumbira jer on može da vam zavara glad. (novi.ba)