Učiteljica MONSTRUM godinama sil*vala dete sa partnerom: KIKOTALA se na snimcima mučenja

Svijet

Učiteljica MONSTRUM godinama sil*vala dete sa partnerom: KIKOTALA se na snimcima mučenja

Zamenica direktora osnovne škole u Viganu u Engleskoj izjasnila se krivim za niz sek*ualnih delikata, prenosi Dejli Star.

Džuli Moris (44) optužena je za 18 krivičnih dela, uključujući devet tačaka za podsticanje deteta mlađeg od 13 godina na sek*ualnu aktivnost i dve tačke za sil*vanje.

Navedeno je da se krivična dela nisu desila na radnom mestu.

Učiteljica i njen partner, mehaničar Dejvid Moris (52), navodno su počeli da zl*stavljaju žrtvu i to je trajalo tri godine. Tužioci su rekli da je par snimao sek*ualne odnose sa detetom

Par je uhapšen nakon što je policija otkrila komunikaciju između Dejvida i još jednog osumnjičenog za koga se verovalo da je ped*fil.

Snimci zlostavljanja su pokazani sudu, dok se na njima u pozadini čuje Džuli Moris kako se kikoće.

Navodi se da je učiteljica upoznala partnera preko sajta za upoznavanje i da je njihova veza brzo postala „intenzivno sek*ualna“.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, tužilac Džon Vin Vilijams rekao je sudu da je komunikacija između njih postala je slikovita i izopačena, što je dovelo do toga da neke od njihovih fantazija postanu stvarnost.

Vilijams je rekao da je “grozna tajna” para otkrivena kada je policija pronašla razgovor o zl*stavljanju dece u kojem je učestvovao Moris, u telefonu zaplenjenom tokom pretresa.

Par je takođe imao grupni čet sa žrtvom na kojem bi razgovarali o tome kako će je zl*stavljati, rečeno je na sudu.

Moris je već je priznao 34 krivična dela na prethodnom saslušanju. (objektiv.rs)